In semn de protest imi inchid contul de la Raiffeisen Bank

Sunt invitati sa semneze aceasta petitie cetatenii romani care se gandesc sa isi inchida conturile de la Raiffeisen Bank, nemultumiti de actiunile dlui Steven van Groningen, presedintelui Raiffeisen Bank.

 

1. Steven van Groningen, presedintele Raiffeisen Bank a participat la protestele indreptate impotriva Guvernului Romaniei din Piata Victoriei. Consideram nefiresc si incorect ca presedintele unei bancii straine sa se implice in lupta politica din Romania.  
2. Steven van Groningen  este presedintele unei bănci care a făcut sute de milioane pe carca statului roman.
3. Steven van Groningen, presedintele Raiffeisen Bank s-a opus legii privind darea în plata
4. Raiffeisen Bank a dat  in judecata Romania la Tribunalul International de pe langa Banca Mondiala din cauza legii privind darea în plata.
5. O sucursala a Raiffeisen Bank a inchiriat  un spatiu comercial de la Klaus Werner Johannis si sotia lui Carmen, spatiu commercial dobandit fraudulos.

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Maria Popescu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...