Împreună pentru Dudu Georgescu

Statul roman si-a dat inca o data masura incompetentei. Intr-o Romanie lipsita de valori adevarate, in care sportul, una dintre cele mai importante componente ale unei societati moderne este deseori neglijat, unul dintre cele mai mari nume din fotbalul romanesc este la un pas sa fie aruncat in strada de autoritati. 
Editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor prezinta drama lui Dudu Georgescu, ajuns sa fie evacuat din casa! Tribunalul sectorului 3 a decis ca fostii proprietari ai vilei pe care Dudu Georgescu a primit-o cadou in 1975, pentru castigarea primei Ghete de Aur, sa reintre in posesia casei. 
Fostul international a dezvaluit ca asteapta ca justitia sa isi faca treaba dar si un ajutor din partea Fondul Proprietatii de Stat: "Asteptarea ma omoara! Nu cersesc mila sau bunatate, nici nu voiam sa fac publica aceasta problema a mea, dar vreau justitie. Daca asa mi-e scris, ma mut in strada, daca asta merit. Am cerut o casa din Fondul Proprietatii de Stat, pentru ceea ce am facut eu pentru tara asta sa mi se puna la dispozitie un apartament, ceva, unde sa locuiesc. Renunt la despagubiri, bani investiti ii consider pierduti. Expertii au evaluat la 30.000 de euro investitiile, insa eu am bagat mult mai mult", a spus Dudu Georgescu in Gazeta Sporturilor.

Aceasta este drama prin care golgheterul all-time al Ligi I trece in aceste zile. In ceasul al doisprezecelea, cand fosta glorie a fotbalului romanesc asteapta cu bagajele la usa ordinul de evacuare, trebuie sa ne strangem, sa fim solidari si sa fortam mana autoritatilor. Pot sa ignore 100 de voci, pot sa ignore 1000, de voci, dar pe masura ce numarul nostru creste, pe masura ce vocea tremuranda a lui Dudu Georgescu este acompaniata de zeci de mii de petenti, vom fi luati in seama.
Impreuna pentru Dudu Georgescu.


AD Dinamovistul    Contactați autorul petiției