Imbunatatirea Ambasadei Romaniei in Stockholm

Autoritatile au un rol extrem de important. Din nefericire, nu funcționează extraordinar  de bine această rețea de atașați de muncă pe care îi avem în Europa,mai exact in Suedia acolo  unde oamenii ar fi trebuit să sune atunci când au neclarități. Din păcate, nici pe toate paginile oficiale nu există informații actualizate. E necesar să avem o prezență consulară solidă în statele unde sunt multe comunități de români.

Romanii din diaspora solicita Ministerului Afacerilor Externe, Ambasadelor si Consulatelor urmatoarele:

• Îmbunătăţirea accesului la informaţii, precum şi dezvoltarea şi dialogul dintre autoritatile romane  si romanii din Diaspora.
  • Calificarea personalului care foloseste aparatura necesara eliberarii actelor/documentelor.
  • Concedierea personalului care se ocupa de relatiile cu publicul, in special Dna. Cristina Stroe, referent principal relații I
  • Respectarea programului cu publicul si a programarilor ( https://youtube.com/shorts/a62T7-6VP5E?

Karina Lundroth    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Karina Lundroth să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.