Il sustinem pe judecatorul Cristi Danilet impotriva deciziei CSM

Aceasta petitie strange semnaturi pentru sustinerea judecatorului Cristi Danilet impotriva abuzului CSM care il acuza ca  ''a adus atingere imaginii justitiei'' prin doua filmulete postate pe Tik-Tok, cand de fapt aceasta este metoda cea mai potrivita pentru a se apropia de tinerii si adolescentii carora Cristi Danilet le preda educatie juridica in ultimii ani .

DA, a adus atingere imaginii justitiei coborand aceasta pozitie de judecator,  sobra si limitata pana acum la un turn de fildes inaccesibil maselor, intre oameni, in scoli, pe Facebook intr-o neobosita lupta de a schimba mentalitati si de a deschide ochii noii generatii 

 


Cristina Antonina Scrob    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Cristina Antonina Scrob să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...