Il sustinem pe judecatorul Cristi Danilet impotriva deciziei CSM

Aceasta petitie strange semnaturi pentru sustinerea judecatorului Cristi Danilet impotriva abuzului CSM care il acuza ca  ''a adus atingere imaginii justitiei'' prin doua filmulete postate pe Tik-Tok, cand de fapt aceasta este metoda cea mai potrivita pentru a se apropia de tinerii si adolescentii carora Cristi Danilet le preda educatie juridica in ultimii ani .

DA, a adus atingere imaginii justitiei coborand aceasta pozitie de judecator,  sobra si limitata pana acum la un turn de fildes inaccesibil maselor, intre oameni, in scoli, pe Facebook intr-o neobosita lupta de a schimba mentalitati si de a deschide ochii noii generatii

Cristina Antonina Scrob    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Cristina Antonina Scrob să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.