Anchetarea urgenta a cazului in fapt si stoparea crimelor

Catre Directia de Politie a Jud.Vrancea, Com. Paunesti.

In atentia Domnulu Comandant

Domnule comandant,

Petitia aceasta valoreaza si vizeaza o problema de mare Urgenta.
Eu Radulescu Olimpia Gabriela impreuna cu alti membrii si cu toti Iubitorii de animalute suntem pusi in situatia de a genera aceasta Petitie in urma maltratarii acestui catelus gasit in Jud Vrancea.Dupa cum puteti observa in poza va aduc la cunostinta ca avem probe in sensul ca a fost disparut o perioada si gasit in Comuna Surlea din Jud. Vrancea de care apartineti.
Va voi relata, ca sa avem la cunostinta toata lumea urmatoarele informatii.
Eu Radulescu Olimpia Gabriela aflandu-ma in imobilul meu acasa am vizionat pe adresa de facebook o postare cu acest catelus disparut si maltratat.Catelus care nu a fost gasit..deci el era deja disparut.
M-a deranjat acesta postare in sensul de mila si m-am intrebat cine poate sa faca asa ceva...sa maltrateze un animalut catelus nevinovat.Pe scurt.. am pus mana pe telefon si am inceput investigarea prin a afla de ce a ajuns asa.Am cercetat in amanunt persoane si verificarea acestui caz care pe parcurs mi-au dat cand informatii negative cand pozitive privind cautarea si starea lui
Intrand cu aceste persoane in contact sunt in masura sa va spun ca a fost gasit si ca acum se afla pe maini bune si i se administreaza ingrijiri medicale veterinare de catre persoanele care s-au deplasat la fata locului pentru al aduce la Bucuresti in vederea salvarii lui.
Problema noastra a tuturor este ca nu putem sta linistiti si cu mainile in san.
Cer si cerem a se deschide o ancheta privind gasirea faptasilor vinovati care au maltrat acest nevinovat catelus conform legilor date.
V-am atasat poza lui si avem sursa de materiale, inregistrari si poze cu acest catelus grav maltratat.
Eu personal nu am facut decat sa cercetez unde este de gasit prin tot felul de surse.Alti membrii care il au acum si alti Iubitori de animalute am facut tot ce este necesar pana acum sa ajunga la Bucuresti.
In continuare ma adresez Dvs ca daca Noi nu avem un demers pozitiv din partea Dvs, tin sa va anunt ca noi vom face demersuri pe mai departe...fara suparare.
Dar..nu cred ca puteti ramane dur la cele povestite si vazute si chiar dovezi care Noi le-am adus la cunostinta fiecare dintre noi.
Deja adresa site-ul de socializare sustinem cauza si aceasta Petitie.

Va rog a mi se da si ancheta acest caz de urgenta pentru a nu se mai intampla niciodata asa ceva..cu totii dorim un raspuns pozitiv.Este un caz horor si dati-mi voi sa va spun ca sunt niste oameni de nimic chiar criminali cei care i-au pricinuit asa ceva..durerea care o simte acest catelus in suflet numai El stie.

Va rog a ne ajuta cu Speranta unui raspuns Pozitiv.

Cu stima si respect Eu Radulescu Olimpia Gabriela si stima si respect si din partea Iubitorilor de animalute care au luat parte si vom lua in continuare pentru gasirea faptasilor fara inima si suflet.

Asa sa ne ajute bunul Dumnezeu...sa ne ajutam !!
17103497_1591305017653709_3253094824930160027_n.jpg


Radulescu Olimpia Gabriela    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Radulescu Olimpia Gabriela să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...