Grădina Max - o înșelătorie!

Grădina Max își face reclamă nerușinată pe toate canalele media, păcălind încontinuu sute de cumpărători. Oferă spre vânzare plante deosebite, iar când ajung la destinație se dovedesc a fi banale. Din momentul livrării se poate vedea calitatea lor evident îndoielnică, departe de plantele spectaculoase din catalog. Dezamăgirea cea mai mare apare după o lungă perioadă de așteptare, când, în locul minunilor prezentate atât de frumos în ofertă, apar abia niște mici floricele fără pic de vigoare, fără culoare si adeseori fără vlagă...Trandafiri banali si piperniciți, crini atrofiați, fără tulpină...etc...

Rugăm autoritățile să verifice această firmă să ia măsurile care se impun, iar noi punem la dispoziția Autoritătii pt protectia consumatorilor documentele doveditoare, precum si dovezi concrete - grădinile noastre - în care se pot vedea plantele livrate de aceasta firmă.


Laura Dobrescu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Laura Dobrescu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...