GATA DOMNULE PRIMAR ! IEŞENII S-AU SĂTURAT !

Societatea civilă din Iaşi îşi propune să strîngă semnături pentru declanşarea demiterii primarului Nichita.

Pentru a vedea gradul de aderenţă al acţiunii noastre în rîndul populaţiei, iniţiem această Petiţie.

Motivele principale sunt:

· Comportamentul sfidător la adresa locuitorilor Iaşului.

· Luarea unor măsuri importante fără consultarea societăţii civile ( decimarea teilor, insistenţa parcării subterane în parcul Teatrului Naţional)

· Antamarea unor sume imense în bănci pentru finanţarea obiectivelor de investiţii care s-au executat de slabă calitate, cu sifonarea banilor publici (reparaţii străzi axa culturală, pietonal execrabil pavat, zona de agrement Ciric, asfaltări capitale, pasaje denivelate prost gîndite la nivelul sec.19 ş.a.)

· Devalizarea CET şi RATC

· Dezvoltarea incomensurabilă a aparatului primăriei.

· Îndepărtarea de obiectivul „Capitală europeană” prin incompetenţă managerială

· Împărţirea electoratului în PSD şi restul lumii

· Majorarea nejustificată a taxelor şi impozitelor peste media pe ţară

· Crearea nei reţele mafiote în primărie şi unităţile ei subordonate care sufocă mediul de afaceri

· Comportamentul plin de ură la adresa ieşenilor nemembri PSD care nu sunt de acord cu modul de conducere

· Nereprezentarea la un nivel cultural corespunzător pe măsura valorii culturale şi istorice ale Iaşului

Gabriel Mihaila    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Gabriel Mihaila să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.