Galațiul, oraș fără câini maidanezi

Galațiul ocupă locul trei în România în ceea ce privește numărul câinilor de pe străzi. Ne este rușine cu această performanță! Aproximativ 25.000 de câini fără stăpân umblă liberi pe străzile orașului.

Ne dorim un oraș european, ne dorim performanță economică, locuri de muncă, spații verzi, infrastructură, nu un loc fruntaș în topul rușinii!

Dacă nucleul deosebit de vocal de falși iubitori de animale, împreună cu autoritățile locale și ONG-urile de profil nu au făcut nimic în ceea ce privește numărul câinilor maidanezi din Galați, atunci spunem hotărât: NE-AM SĂTURAT!

 

Vrem un Galați european, în care să nu stai cu frica de a-ți lăsa copilul să se joace în parc.

Vrem un Galați civilizat, în care să nu fii trezit la miezul nopții de urlete de câini.

Vrem un Galați frumos, în care să te poți plimba pe faleza Dunării la miezul nopții fără să fii mușcat sau lătrat.

 

Cerem primarului Marius Stan să rezolve problema câinilor fără stăpân de pe străzile orașului. Și să o facă ACUM, nu mai avem răbdare!

Dacă domnia sa, din rațiuni politicianiste, se împiedică de un grup vocal de așa-ziși iubitori de animale, atunci să fie organizat un referendum local, care să ne scotă din impas.

Domnule primar, nu vă lăsați înșelat, comunitatea vrea altceva, nu ascultați doar vocile stridente!

 

Dacă ești de acord ca Galațiul să devină un oraș european, fără câini vagabonzi pe străzi, semnează aici. Această petiție va ajunge pe masa primarului. Așa arătăm că ne iubim orașul și că vrem să fim cu adevărat în UE.

 

Cerem IMPERATIV să nu mai fie câini pe străzile orașului sau să se organizeze un referendum local dacă există dubii că asta își doresc gălățenii!

 


Gălățeanul European    Contactați autorul petiției