Respectaţi Legea Educaţiei Naţionale la UMF Tg. Mureş!

Quoted post

Judex

#1561 Re: Doar un gând...

2012-03-27 20:54

#1554: T - Doar un gând...

Cu alte cuvinte, recunoaşteţi că pentru a vă atinge scopurile dvs. pe care le consideraşi legitime, recurgeţi şi la şantajarea guvernului. Meschinărie pe faţă.

Vorba persoanei de deasupra dvs.: RUŞINE SĂ VĂ FIE!

Raspunsuri

T

#1566 Re: Re: Doar un gând...

2012-03-27 22:15:10

#1561: Judex - Re: Doar un gând...

D-le Judex, se pare că m-ați înțeles greșit.  N-am recunoscut nimic, nu e vorba despre meșchinărie. Legea a fost adoptată de către guvern (se poate că greșesc) încă anul trecut. Senatul cu majoritatea română prima dată a zis: DA, bine, să facem, după care s-a întors... Na, așa s-a format scandalul ăsta...  Deci, care e concluzia? Dacă cu toții am gândi la ce e mai bun pentru țară, n-am avea probleme, ca astea, și dacă nu ar exista diferențierea studenților maghiari-români, n-ar trebui nici șantaj, nici șmecherie, nici nimic. Am lucra și am ocupa de obligațiile noastre, fără a ura pe celălat pentru etnia sa. Încăodată, scuze pentru greșeli, sper că înțelegeți esența....

 

PS. exact săptămâna asta, la un lp s-a așezat lângă mine un coleg din seria română, cu care am vorbit prietenos DESPRE LECȚIA DE ZI, ne-am explicat niște lucruri reciproc, prietenos. Sper că circul creat de către d-ul Rector nu va afecta prea mult timp prietenia noastră cu cei de la secția română.

 

Cu stimă! T.


Musafir

#1575 Re: Re: Doar un gând...

2012-03-28 08:32:42

#1561: Judex - Re: Doar un gând...

Sarmanul Judex! Ati ramas fara respiratie dupa ce ati auzit de hotararea guvernului.

Ce tara este tara in care legea este respectata de unii (majoritatea) numai prin "santaj"?! Unde modelele de viata sunt persoane ca Vadim Tudor, Gigi Becali sau Bercea Mondialul... Unde cei care conduc tara, inclusiv presedintele tarii, paroleaza cu infractori... Unde infractorii sunt vazuti ca eroi... Nu astept raspunsul dumneavoastra, ca il stiu de mult timp!

pt. Judex

#1576 Re: Re: Doar un gând...

2012-03-28 09:58:26

#1561: Judex - Re: Doar un gând... 

 ...nesimtirea ta este fara margini. Vorba ta RUSINE SA-TI FIE JUDEX, cu toate ca stiu ca nu cunosti acest sentiment.

Du-te inapoi in Oltenia, de unde esti de origine.