Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:

#36366 Re: Re: de la mine citire

2015-04-20 09:10

 

 

 

 #34785

 SUSTIN TOT CE AI SCRIS. SUNTEM ALATURI DE COLEGII NOSTRI SI I-AM AJUTAT PRIN PLECAREA NOASTRA FIIND PRIMII PENTRU A SALVA ALTE  LOCURI DE MUNCA  CARE AU FOST PANA DE CURAND IN OLTCHIM.... SI UNELE VOR RAMANE PANA LA FINAL LASATE LIBERE DE NOI POSTURI PE CARE NU MAI MUNCESTE NIMENI ACUM, PENTRU CA  SA NU FIE DATI ALTII AFARA, ACESTIA BENEFICIIND DE SALARII DIN BANII NOSTRIII... TOT COMBINATUL OLTCHIM 2015 FIIND ACHITAT DIN EI..., A CELOR DISPONIBILIZATI IN 2013 SI IATA CA SE PIERD ALTE LOCURI DE MUNCA IN 2015  CU ALTE DRAME SI NENOROCIRI...,IAR NOI NICI PANA AZI N-AM PRIMIT RESTANTELE SALARIALE CREANTE SI SALARIILE COMPENSATORII 2013 CONFORM LEGILOR SI FORTARE SI INCALCARE DE LEGI,  IMPOZITE SI TAXE SI TOATE... AU FOST OPRITE DIN BANII PE CARE NU I-AM PRIMIT,IMPUTATE  NOUA ...INSA NU S-A DORIT SA FIE REDRESATA SITUATIA OLTCHIM, IAR SINDICATELE SI CONDUCEREA OLTCHIM SI-AU BATUT JOC  LA PESTE DOI ANI DE ZILE SI DE CEI ANGAJATI 2200 SI DE NOI CEI PLECATI ~1000. UNII DINTRE NOI DECEDAND INTRE TIMP DIN NECAZUL PRICINUIT LOR SI FAMILIILOR LOR...

AM VENIT CU O SOLUTIE SI OBSERV NIMENI  NU O BAGA IN SEAMA, NU ESTE TARZIU NICI ACUM SA FACA ORICE ESTE POSIBIL SA FIM TOTI CU CREANTELE SALARII LA ZI, SI SA SE EVITE ALTE DRAME.........

RE:RE: REPET PENTRU OCHII CARE VAD SI URECHILE CARE AUD SA-SI PUNA DRACU IN ULTIMA CLIPA EFORTUL SA REZOLVE SPRE BINE SITUATIILE CREATE:

ALTFEL SE CONSIDERA TAINUIRE SI VETI FI TRASI TOTI LA RASPUNDERE PE LIMBA SI LITERA LEGILOR.


In loc  sa stati pe la autoritati si cu hara intre VOI/NOI...etc...., si alte fapte..., ar fi fost util sa stea sindicatele toate la aceeasi masa si sa faca dialog-social ei cu ei,  sa stea inchisi intr-o incapere pana ieseau cu temele facute si  se prezentau la judecatorul-sindic unde se judeca procesul insolventei OLTCHIM RAMNICU VALCEA.

ALTFEL VETI DA DE DRACU CUI NOI SI NU VA IERTAM , SINDICATELE, IN MOD SPECIAL SEFII DE SINDICATE SI LOCOTENENTII LOR, ORI VA PREZENTATI SINGURI LA JUDECATORUL-SINDIC, ORI VA ADUCEM NOI CU FORTA, CE SPUNEATI LA PREFECT, CONSILIUL JUDETEAN, GUVERN SI ALTE INSTITUTII, PRESA SI MASS-MEDIA...S.AM.D., LE PREZENTATI LA JUDECATOR CU PROBELE DE LE AVETI, ACUM, NU DUPA CE NU MAI O SA FIM NOI CA OAMENI SI OLTCHIM PA.

 

ALTFEL SE CONSIDERA TAINUIRE SI VETI FI TRASI TOTI LA RASPUNDERE PE LIMBA SI LITERA LEGILOR.

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE  #34833 (TOATE, INCLUS SI VINCEA  CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

SE OBSERVA  FOARTE  CLAR SI LA VEDERE, NOI DISPONIBILIZATII 2013 V-AM OFERIT BANII SALARII IN COMBINAT  IN PESTE DOI ANI DE ZILE...:

"Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de salariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări."

http://www.rominsolv.ro/

http://www.oltchim.ro/i

CREANTELE OLTCHIM

 

SA INCEAPA PLATILE CATRE CREDITORI, PRIMII SALARIATII (PLATILE COMPENSATORII SI ANGAJATI)

 

DATI BANII TUTUROR SI NU NE MAI VEDETI PE PETITIE SAU PE LA VOI IN AUDIENTE, MITINGURI, SEDINTE,TRIBUNAL...!!!

VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!!

 

SI  EVITATI  FALIMENTUL!!!!!

 

SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII CREANTELE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 TOATE.

Raspunsuri

Oxo

#36370 Re: Re: Re: de la mine citire

2015-04-20 09:54:46

#36366: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013: - Re: Re: de la mine citire 

 Ba PROSTULEANU, DECAT SA LATRII CA PROSTUL PE AICI, UNDE TE AUD 10-15 INSI, FII BA SULA VITEAZ IN ALTA PARTE.

TE-AI TAMPIT DRACULUI DE TOT CU CREANTELE TALE OBOSITE.

ESTI BATUT IN ZAP, ZAU DACA TE MINT.