Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Quoted post

ortodox

#3081

2015-02-18 19:14

asa incepe persecutia creştiniilor ortodocşilor.

Am fost vanduti. De cine?

Chiar de cei care ar trebui sa ne apere. Am fost vanduti de Biserica Ortodoxa Romana. A vazut cineva o luare de pozitie din partea acesteia ? ... 

"Cineva spunea că vremea pe care noi o trăim acum se aseamana cu un navod de peşti care deja a intrat pe sub un banc de pesti si este tras in sus de pescari.

Multi “pesti” stau inca linistiti pentru ca inca navodul nu a fost scos din apa, dar in curand va iesi din apa, cu peşti cu tot."

 

Raspunsuri


Musafir

#3097 Re: #3081

2015-02-20 15:52:04

Cred că ești profesor de religie. Iar acum iti dai seama că încercările la care sunt supuși profesorii de religie sunt foarte mari, de nesuportat. Poate ești bărbat, ai făcut Teologia dar nu te-ai hirotonit. Ai început să predai și deși salariul este de mizerie măcar este ceva. Și dintr'odata simți că un război pe care nu l-ai provocat tu (ci niște frustrați) răstoarnă învățământul, la propriu și că BOR nu te sprijină. Ești sigur? Dar tu ai sprijinit Biserica sau când cineva dădea cu piatra in ea- și mai dă! ai protestat sau i-ai luat apărarea. Te-a durut pentru Ea ca trup al lui Hristos?
Dacă da, Dumnezeu să ne ajute pe toți să nu disperam ci să facem ce așteaptă Hristos de la noi.
Este doar o chestiune de timp ca și creștinii noștri să fie prigoniți.
Suntem pregătiți?