Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Quoted post

CALATOR PRIN LUME

#3032 Re: Re: Anti Biserica!

2015-02-06 23:44

#3026: - Re: Anti Biserica! 

 VOI ASTIA CARE SUNTETI DEACORD CU RELIGIA IN SCOLI PE CE PLANETA TRAITI? CE NU MAI AU DE UNDE FURA POPII SI POATE MAI LE IESE SI DIN INVATAMINT CEVA BANI??? TAXE PE VENITUL POPILOR PE MERCEDESURI PE AUDI NU VEDETI CA SE INCHID SPITALE SI SE CONTRUIESC BISERICI? IMPOZITAREA TOT CE AU HOTII DE POPI

Raspunsuri

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2015-02-07 04:30:13



Musafir

#3037 Re: Re: Re: Anti Biserica!

2015-02-07 08:30:49

#3032: CALATOR PRIN LUME - Re: Re: Anti Biserica! 

 Cred că ești cam "călător", adică nu prea ai timp, pentru că ești pe fugă, să aprofundezi lucrurile. Vorba unui prieten :e mult,  e greu. .. Tu știi doar ce-ti servesc unii la știrile mondene, că audiență nu poți să mai faci decât cu știri rele sau "șoc". 

Tu nici nu știi cum arată biserica din cartier, dar vorbești despre preoți.  In altă ordine de idei,  este anormal ca să vină turiști de la capătul lumii pentru a vedea cu ochii lor o mănăstire din Bucovina, iar tu român să nu înțelegi valoarea, spiritualitatea și cultura acelui loc. Să nu știi nimic din civilizația europeană care are la bază crestinismul. Mai uită-te și în alte țări din Europa și o să vezi că acolo este obligatorie religia în școală. Nimeni nu face din tine un creștin fanatic. În școală doar se oferă - te asigur- DOAR minimum de cunoștințe și percepte morale-crestine.

. Nu vă mai agitați atâta,  de parcă zici că sunteți salvatorii celor care au probleme de conștiință!Mai ușor! A fi intelectual înseamnă a avea o cultură generală  vastă,  în care să încapă diverse paliere ale culturii.

 

Deschidere înseamnă să absorbi și să înțelegi lucruri și lumi diverse. 


Musafir

#3038 Re: Re: Re: Anti Biserica!

2015-02-07 09:45:53

#3032: CALATOR PRIN LUME - Re: Re: Anti Biserica! 

 Nu stiu pe ce planeta traiti ,dar religia in Scoli este predata de Profesori de religie care au terminat Facultate ,si nu sunt Preoti,au un salariu de 15oo de lei,nu au masina MERTEDES,AUDI.Varugam frumos sa nu vorbiti asa despre profesori!Ei nu merita acest lucru!