Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Quoted post


Musafir

#2943

2015-01-29 17:46

țară de rahat. popor prost și de rahat asta e România. legi pentru proști . averile sunt la ei bă orbilor  nu la biserică . țară de handicapați. popor orb. unde sunt banii orbilor? la biserici? nu mă deștepților , sunt la cei ce dau legile!!! în nici o vreme țara asta nu a mers spre bine ci numai hoție a fost mereu ,numai minciuni . nu merită să votați pe nimeni în țara asta. păcat de sângele vărsat al martirilor pentru această țară.

specula prostia manipularea prostiei nu va dispărea . poporul ăsta nu se va deștepta cu adevărat niciodată . săracilor,șomerilor,nemâncaților, marșați să deveniți sclavii Europei. faceți din copiii voștri sclavii lor. vă vindeți țara neamul istoria. conduc jidanii și proștii trăiesc cu ideea că sunt deștepți. orbilor!!!

Raspunsuri


Musafir

#2949 Re:

2015-01-29 21:08:08

#2943: -  

 Nu, sigur nu sunt la cele 100 de biserici pe kilometru patrat, cu cupola poleita cu aur si argint. Sigur nu sunt in autoturismele Audi, Mercedes de ultima generatie a popilor din BOR. Sigur nu sunt in palatele construite vizavi de catedralele din unele sate. Sigur nu sunt nici la popii care merg la fiecare cateva zile prin sate sa cerseasca bani de la cei care au cel mai putin.

A spus cineva ca politicienii nu sunt de vina pentru starea tarii? Ei au cea mai mare vina, inclusiv pentru ca finanteaza BOR din banii statului, cu asta sunt de acord, da.

Suntem la ani-lumina departare de Franta, Suedia, Norvegia, Finlanda (tari cu populatie in mare parte deschisa la minte, si multa lume atee). Dvs. ce concluzie trageti?