Susține echivalarea asistentelor medicale cu postliceală

Quoted post

O persoana realista

#81 Cata ipocrizie

2015-01-17 21:35

Doamne cate minciuni se pot scrie aici!Nu-mi vine sa cred!!Cum puteti sa spuneti ca voi cei cu postliceala stiti sa faceti de toate si ca noi studentii la Universitatea de Medicina "nu stim sa facem macar o injectie"?!In primul rand ca noi facem 4 ani de facultate,si spre deosebire de postliceala unde te cam duci cand vrei,noi chiar trebuie sa ne ducem;2)Avem cate 10 examene pe semestru si ni se arunca teancul de foi de invatat sau mai bine zis teancul de carti la fiecare materie si au pretentia sa stim lucruri care nu intra in atributia Asistentului si invatam de ne ies pe urechi si aveti tupeul sa spuneti toate prostiile astea?Daca va credeti asa tari duce-ti si faceti facultatea ,daca sunteti in stare bineinteles pt ca o postliceala o termina oricine(studii medii).Ca drept dovada,foarte multe asistente de varsta a2a vin si isi fac facultatea domne,si invata si se straduiesc sa plece de la serviciu pt aceasta facultate,bravo lor,sunt mandra de ele,inclusiv de mama mea care urmeaza aceasta facultate.NU veti fi platite niciodata la fel ca noi ca altfel nu s-ar mai fi facut facultatea,toata lumea ar face rasul de posticeala si am termina balciul.Sa numai zic faptul ca eu cunosc persoane cu postliceala terminata si isi trimit copii la mine sa le fac injectii si asa mai departe pt ca ei nu stiu nici macar sa faca o injectie intramusculara.Despre ce vorbim?!NOI invatam asa ceva din anul I de facultate si doctorii care ne pregatesc in cadrul facultatii si mai ales in cadrul spitalelor sunt cei mai buni,cei mai bine pregatiti si ne obliga sa invatam teoria apoi facem practica chiar pe dansii!.Mult noroc si bafta in continuare!Lasati invidia la o parte,nu toata lumea e capabila sa faca o facultate de acest nivel.O seara frumoasa!

      O studenta a Facultatii de Moase si Asistenta Medicala Craiova

Raspunsuri


Musafir

#82 Re: Cata ipocrizie

2015-01-17 21:43:28

#81: O persoana realista - Cata ipocrizie 

 Ai foarte mare dreptate,daca vrei sa devi asistent / asistenta medicala faci facultatea nu o postliceala pe care o termina absolut oricine... cu postliceala mai rau omorati oamenii,nu ii ajutati.


Musafir

#224 Re: Cata ipocrizie

2015-04-29 06:17:02

Dana

#261 Re: Cata ipocrizie

2015-11-22 17:55:34

#81: O persoana realista - Cata ipocrizie 

 Limba romana se invata pe acolo ? Se pare ca n-o cunoasteti...

...

#276 Re: Cata ipocrizie

2015-11-29 13:43:57

#81: O persoana realista - Cata ipocrizie 

 fa olteanca proasta, la voi la craiova si doctorii sunt bata...!

#275

#277 Re: Cata ipocrizie

2015-12-01 22:27:06

#81: O persoana realista - Cata ipocrizie 

          Duduie,ceva gramatica se invata la facultatea din Craiova sau se da admitere direct din clasa a-II-a primara?Faci dezacorduri grave nepermise nici unui elev care a absolvit invatamantul primar iar exprimarea lasa de dorit.Si-a permis sa te atentioneze o umila asistenta care are 28 ani vechime si care a absolvit doar Liceul Sanitar cu echivalarile  care au urmat si Facultatea de Stiinte Economice.Dupa atata experienta de viata si profesionala nu ma mai pacaleste nimeni sa "cotizez" in buzunarul unor nesimtiti care au facut din invatamantul romanesc o afacere.

Ha ha

#283 Re: Cata ipocrizie

2015-12-16 20:35:35

#81: O persoana realista - Cata ipocrizie 

 Draga studenta, eu m-am retras de la facultatea ta perfecta din cauza corectitudinii cu care se treceau examenele. Dupa cum se vede, nu toata lumea e capabila sa evite dezacordurile, dar multi sunt capabili sa se credea superiori pentru ca fac o facultate in ziua de azi... in ziua de azi cand ORICINE poate termina o facultate!


Musafir

#360 Re: Cata ipocrizie

2016-05-17 12:05:37

#81: O persoana realista - Cata ipocrizie 

  Asta a fost alegerea ta, noi nu am avut de ales!! Cerem echivalarea cei care nu au putut sa urmeze studiile superioare in acest domeniu deoarece aceasta facultate de asistent medical nu era înființată în România.

Ca sa intram în normalitate ar trebui sa ne dea dreptul sa putem echivala studiile postliceale cu studii superioare decât cei care nu au putut alege intre postliceala și facultate și cei care aleg studiile postliceale sa fie încadrați diferit de la angajare (cu mai puține atribuții) ca sa nu mai existe discriminarea de acum.

Crezi ca este corect sa lucrez cot la cot cu o asistenta cu studii superioare și la sfârșitul lunii remunerația sa fie diferita?

Crezi ca este corect sa ai colege care au prins primul tren de echivalare și sunt remunerate mult mai bine decât tine cu toate ca nu au atribuții în plus?

Crezi ca este corect ca au lăsat deschise "porțile echivalarii" decât până au făcut cei care tânjea după studii superioare? 

Crezi ca este corect sa mai facem încă 4 ani de studiu în acest domeniu în loc de un an?


Musafir

#393 Re: Cata ipocrizie

2016-09-06 15:07:52

#81: O persoana realista - Cata ipocrizie 

 Ce faci tu in plus fata de o ar cu postliceale???