Susține echivalarea asistentelor medicale cu postliceală

Quoted post


Musafir

#82 Re: Cata ipocrizie

2015-01-17 21:43

#81: O persoana realista - Cata ipocrizie 

 Ai foarte mare dreptate,daca vrei sa devi asistent / asistenta medicala faci facultatea nu o postliceala pe care o termina absolut oricine... cu postliceala mai rau omorati oamenii,nu ii ajutati.

Raspunsuri

O persoana realista

#83 Re: Re: Cata ipocrizie

2015-01-17 21:46:53

#82: - Re: Cata ipocrizie 

 Multumesc,e normal sa fie frustrat cineva cand vede ca altul este platit mai bine,si i se pare normal sa fim platiti mai bine din moment ce invatam atat de mult.Practica ai tot timpul din lume sa o faci,daca nu sti teorie OMORI OMUL!

Arryanna

#427 Re: Re: Cata ipocrizie

2017-02-11 09:40:34

#82: - Re: Cata ipocrizie 

 Bună ziua, nu m-am putut abtine sa nu răspund la ce se scrie aici,in 2002 când am terminat scoala postliceala de asistenți medicali nu exista facultate.Am terminat in Timisoara la Ana Aslan unde se mergea zilnic si eu personal chiar am invatat.Părinții mai nu au avut bani să ma întrețină 6 ani sa fac facultate si asta e am facut postliceala.Nu suntem prosti doar pentru ca nu am terminat facultatea de asistenți medicali.Eu si acum după 15 ani vechime in Serviciul de ambulanță citesc in fiecare zi si dăm examene in fiecare an.Este foarte urât sa generalizeze mai ales ca eu nu am facut scoala la distanță . Sunt sigura ca si la facultatea de asistenți medicali sunt persoane care habar nu au pe ce lume trăiesc asta fara sa generalizez asa cum ai făcut tu,si nu va mai dati răniți ca sunteți singurii care învățați .