Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Quoted post


Musafir

#1672

2014-11-25 20:52

Criminalii comuniști au fost deranjați de Dumnezeu și de religie. Succesorii lor după ce au furat tot ce se putea fura în România, vor acum să ni-L fure și pe Dumnezeu. Dacă nu le sunteți complici, atunci să-i deconspirați și public să vă cereți scuze poporului român pentru sutele de mii de crime pe care le-au
făcut. Aveți curaj? Poporul român a dăinuit în istorie prin Biserica bimilenară Creștin Ortodoxă, drept pentru care Eminescu a numit-o Mama poporului român și în concluzie, dușmanii Bisericii bimilenare sunt dușmanii poporului român. Statul laic pe care îl invocați nu este decât „tagma jefuitorilor”, o minoritate care discriminator pretinde să conducă o majoritate creștină în timp ce doar o batjocorește și o calcă pe gât.

Raspunsuri


Musafir

#1675 Re:

2014-11-25 21:08:06

#1672: -  

 Cine te opreste sa fii religios? Ai 18000 de biserici. Daca e sa crezi in divinitatea ta o poti face indiferent de ce se intampla in jurul tau.

Religia e inca in scoli, dar nu mai e obligatorie. O vor face doar copii care isi doresc. Pana acum nici nu se stia ca te poti retrage de la religie. 12 ani am facut religie si eram automat inscrisi toti (mai putin cei de alta religie). Daca erai ateu sau agnostic nu conta. Faceai religie cot la cot cu ortodocsii. Nu s-a spus niciodata nimic despre faptul ca ai fi putut sa te retragi de la aceasta materie. Pentru unii este o corvoada. Regret enorm ca nu era legea asta  pe vremea cand eram eu in scoala.


Musafir

#1676 Re:

2014-11-25 21:08:58

#1672: -  

 Nu observati ca BOR-ul va fura de sub nas banii? Bani cu care isi construiesc palate, isi cumpara lanturi de aur de zeci de kilograme, isi cumpara BMW-uri si poleiesc turlele bisericilor mult-prea-multe din tara in timp ce poporul moare de foame.

"Dusmanii bisericii bimilenare sunt dusmanii poporului roman"? Sunt cetatean roman si nu cred ca sunteti in pozitia corecta si necesara sa ma declarati dusman al poporului roman.