Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Quoted post


Musafir

#1662 Re:

2014-11-25 18:38

#1658: -  

 E important sa cunoasca faptul ca la 13-14 ani nu se fac copii, in conditiile in care in Romania sunt pline spitalele de astfel de specimene; ar trebui sa invete asta, nu ca un batran cu barba conduce tot universul de sus, si ca fiul lui care s-a nascut dintr-o femeie virgina poate schimba starea chimica a substantelor, sa transforme materia dupa bunul plac si sa treaca peste una dintre fortele fundamentale: gravitatia si faptul ca omul cu barba ne-a iertat pacatele pentru ca un sarpe vorbitor i-a spus "primului om" sa manance dintr-un fruct. E important sa cunoasca faptul ca prin sex neprotejat se pot lua boli care iti pot aduce moartea. Religia ar trebui sa fie ceva intim, sa nu ne intereseze ce religie are celalalt. E treaba ta, relatia ta cu dumnezeul tau, daca ai.

Crede-ma ca la orele de religie nu te invata sa traiesti frumos, linistit cu pace si bucurii intr-o lume plina de rele. Ba chiar ti se imprima faptul ca trebuie sa-ti urasti aproapele in unele cazuri.

Observ ca toata lumea are o impresie foarte gresita in legatura de cum se desfasoara orele de religie.

Raspunsuri


Musafir

#1671 Re: Re:

2014-11-25 20:45:16

#1662: - Re:  

 Majoritatea are o impresie gresita despre religia pentru ca ei nu au facut pe vreamea lor...deci nu stiu cum e. Am avut profe crizate care iti puneau note de 7-8 daca aflau ca esti ateu. Si mediile astea iti scadeau media generala.