Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#29386 Re: Ora zero a venit. Omul piper(ea) nu a sosit. Inca o data ne-a mintit.

2014-11-19 15:43

#29382: - Ora zero a venit. Omul piper(ea) nu a sosit. Inca o data ne-a mintit. 


Speranta moare ultima ... dar mai crede cineva in ceea ce spune si mai ales in ceea ce promite Piperea? Vin chinezii, vin turcii si, vai de noi, ... nu soseste nimeni!

  "Pe 20 aprilie ar trebui să se definitiveze tabelul creanţelor, dar nu se va întâmpla, pentru că vor fi contestaţii la acest tabel, unele făcute chiar de foştii administratori, de sindicate. Teoretic se poate ajunge la o soluţie în iunie, dar practic nu se va întâmpla să avem un plan de reorganizare mai devreme de septembrie-octombrie 2013, pentru că aşa este realist să considerăm. Acela este momentul în care vom propune creditorilor un program de reorganizare, fie noi, fie administratorul special, fie împreună, iar în planul de reorganizare se va prevedea şi metoda de privatizare pe care o recomandăm noi şi care urmează să fie aprobată de creditori" a spus Piperea, pe 13 aprilie, la un post privat de televiziune.


"Eu fac promisiuni pe care eu mi le respect, nu promisiuni doar asa ca sa ma aflu in treaba, pentru ca nu sunt politician..., va pot garanta ca la sfarsitul lunii august (2014) avem un plan de reorganizare la Oltchim ..." a declarat Piperea in data de 8 iunie 2014.

“Pe 19 noiembrie vom depune, la judecătorul sindic, tabelul definitiv al creanţelor. Este un act de procedură care depinde de multe elemente, inclusiv de evaluarea bunurilor şi al garanţiilor. Din momentul în care acest tabel se afişează, conform legii, în 30 de zile trebuie să depui planul de reorganizare. Acest plan de reorganizare este gata de foarte mult timp, dar nu vom aştepta cele 30 de zile pentru a-l depune, un rezumat al acestui plan de reorganizare îl vom depune chiar pe data de 19 noiembrie”, a declarat Gheorghe Piperea astazi 30 octombrie 2014 (adev.ro/ne9gmi).



SUNTEM IN DATA DE 19 NOIEMBRIE 2014, NU 2013, DOMNULE PIPEREA!
IAR ATI FACUT PROMISIUNI, ASA CA SA VA AFLATI IN TREABA ... PROMISIUNI PE CARE NU LE-ATI RESPECTAT, DAND DOVADA CA SUNTETI MAI RAU DECAT UN POLITICIAN.

ASTAZI, PRIN NEPREZENTAREA DUMNEAVOASTRA LA PROCESE, ATI DAT DOVADA SI DE CULPABILITATE SI DE LASITATE!


ATI UMBLAT SI CONTINUATI SA UMBLATI CU CIOARA VOPSITA.

NU MAI PREZENTATI GARANTIE, NU MAI SUNTETI CREDIBIL DOMNULE PIPEREA IN FATA OLTCHIMISTILOR FOSTI SI ACTUALI! 

NOI AM VAZUT CU TOTII … SOLUTII NU AVETI!
SAU AVETI ... IN CULTURA PLANTELOR SPECIALE (PROBABIL CANABIS), DEMOLARI ... ASA CUM ATI PROPUS SI APROBAT IN AGEA OLTCHIM.

STIM CA ATI FOST "PLANTAT" IN OLTCHIM, DE "COLEGUL" PONTA, DAR ACUM NE-AM CONVINS CA SUNTETI SI "PLANTA" LA UMBRA UNOR INTERESE MESCHINE "EMANATE" DE CATRE PRIETENII DUMNEAVOASTRA DIN POLITICA ... .
SUNTETI UN MINCINOS, UN PINPCHIO DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA LUI PONTA.

EL A PIERDUT SI VETI PIERDE SI DUMNEAVOASTRA!

EL VA PLECA SI ... VETI PLECA SI DUMNEAVOASTRA, ASA CUM AU PLECAT SI DISPONIBILIZATII ... FARA BANI!

AVETI CE SA LE SPUNETI STUDENTILOR DUMNEAVOASTRA DESPRE INSOLVENTA SI ADMINISTRATORII JUDICIARI AI OLTCHIM: 
"O PALARIE PREA MARE PENTRU NISTE CREIERE ASA MICI"!

Dom Piperea nici nu stii ... 
Cat de mic incepi sa fii!

Raspunsuri

Prisa & Dinu

#29389 Re: Re: Ora zero a venit. Omul piper(ea) nu a sosit. Inca o data ne-a mintit.

2014-11-19 18:16:04

#29386: - Re: Ora zero a venit. Omul piper(ea) nu a sosit. Inca o data ne-a mintit. 

 Si te va mintii pana nu vei mai avea nimic de facut , decat sa continui sa scrii pe aceasta mizerie "creanta", "creanta", "creanta", "creanta", "creanta", "creanta", si toate aberatiile tale. Dreptatea ta nu e in legile pe care le tot repeti si cu care ne-ai obosit deja. Dreptatea ta nu e decat in strada unde trebuie sa ne strigam dreptatea pana ne va auzi cineva. Asta e Romania si trebuie neaparat sa ne raliem rgulilor sau legilor acesteia nescrise.

Problema e ca nu numai unul ca Piperea te minte , ce e mai rau e ca te minti tu insuti fara a incerca sa vezi realitatea. Daca ai reusit sa copiezi niste articole de lege si sa le pui catusi de cat cap la cap , ti-a intrat in capsorul ala al tau ca esti si teligent. Fals. Esti doar unul din milioanele de fraieri ai acestei tari, esti unul din cauza carora tara se afla in situatia in care e prin lipsa de atitudine si infatuare.

Apropoo, cum e cu tabelul ala de zicei ieri de el? Cand ne vom primii banii?.......................

Strada bai papagalule dar pentru tine ar fi bine si papagal pentru ca acesta este o pasare frumoasa, cred ca de fapt tu esti doar un papagal vopsit

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-11-19 20:19:33