Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Prisa & Dinu

#29389 Re: Re: Ora zero a venit. Omul piper(ea) nu a sosit. Inca o data ne-a mintit.

2014-11-19 18:16

#29386: - Re: Ora zero a venit. Omul piper(ea) nu a sosit. Inca o data ne-a mintit. 

 Si te va mintii pana nu vei mai avea nimic de facut , decat sa continui sa scrii pe aceasta mizerie "creanta", "creanta", "creanta", "creanta", "creanta", "creanta", si toate aberatiile tale. Dreptatea ta nu e in legile pe care le tot repeti si cu care ne-ai obosit deja. Dreptatea ta nu e decat in strada unde trebuie sa ne strigam dreptatea pana ne va auzi cineva. Asta e Romania si trebuie neaparat sa ne raliem rgulilor sau legilor acesteia nescrise.

Problema e ca nu numai unul ca Piperea te minte , ce e mai rau e ca te minti tu insuti fara a incerca sa vezi realitatea. Daca ai reusit sa copiezi niste articole de lege si sa le pui catusi de cat cap la cap , ti-a intrat in capsorul ala al tau ca esti si teligent. Fals. Esti doar unul din milioanele de fraieri ai acestei tari, esti unul din cauza carora tara se afla in situatia in care e prin lipsa de atitudine si infatuare.

Apropoo, cum e cu tabelul ala de zicei ieri de el? Cand ne vom primii banii?.......................

Strada bai papagalule dar pentru tine ar fi bine si papagal pentru ca acesta este o pasare frumoasa, cred ca de fapt tu esti doar un papagal vopsit

Raspunsuri

CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006,

#29391 Re: Re: Re: Ora zero a venit. Omul piper(ea) nu a sosit. Inca o data ne-a mintit.

2014-11-19 18:29:01

#29389: Prisa & Dinu - Re: Re: Ora zero a venit. Omul piper(ea) nu a sosit. Inca o data ne-a mintit. 

 Nu maa, ca tine, hai prefectura, hai la consiliul judetean, hai la Oltchim hai, hai si iar hai..., in loc sa ne ocupam toti de creantele salarii pe care  uitate si tu si altii. pentru ca toata munca noastra si chelttuiala  de doi ani, ne-o ucide intr-o secunda in tribunal prin lipsa celui care trebuia sa fie primul care dovedeste ca a studiat si el ceva la viata lui si nu prosteste studentii sai degeaba. OBOSIT ESTI SI RAMAI PENTRU CA TU ESTI PREA CAPOS SA INTELEGI, SA STI, SAU MAI BINE SPUS SA NE CEREM DREPTURILE ASA CUM TREBUIE, REFUZI TERMENI CARE NU EU I-AM SCORNIT CI EI EXISTA SI TREBUIE SA ITI RESPECTI  IN PRIMUL RAND TU SUMELE CREANTE BANI SALARII NEPRIMITI. PENTRU CA O SUMA DE BANI NEPRIMITA ESTE O CREANTA IN ACTE PANA O PRIMESTI.

MINTIT ESTI TU SI NU OBSERVI, NICI AZI NU A ADUS CEEA CE AU PROMIS IN SALA DE LA CJ SI NOI AM FOST AFARA SA ATEPTAM RASPUNSUL SI EI AU FUGIT CA NISTE ESCROCI SI FUGARI DE INTREBARILE NOASTRE SI DE NOI.

DA, TABELUL DE CREANTE TREBUIA SA-L DEPUNA AZI SI PLANUL DE REORGANIZARE, INSA DACA TU REFUZI TERMENUL DE CREANTA, MAI STAI....

NU MA CA TINE, CU PIXUL IN GURA SI PROSTIILE CARE LE FACI CHIAR TU SI MULTI ALTII CA TINE, DEEE..., AZI PIPEREA A SPUS MAI STAI CA NU-TI TREBUIE CREANTELE  RESTANTE SI UITE  ASA STAU SI EU PENTRU PROSTIILE TALE MACANITE AIUREA!!!!!

STRADA TA NU TE BAGA IN  SEAMA...., INSTITUTIILE STATULUI TE EVITA SI TU AI RAMAS ACELASI FRAIER CARE URLII FARA SENS , IAR TU NU AI DE PRIMIT CREANTELE, SA FI PREA PROST SA NU INTELEGI, AI DE PRIMIT CREANTE SALARII NEACHITATE.