Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006,

/ #29391 Re: Re: Re: Ora zero a venit. Omul piper(ea) nu a sosit. Inca o data ne-a mintit.

2014-11-19 18:29

#29389: Prisa & Dinu - Re: Re: Ora zero a venit. Omul piper(ea) nu a sosit. Inca o data ne-a mintit. 

 Nu maa, ca tine, hai prefectura, hai la consiliul judetean, hai la Oltchim hai, hai si iar hai..., in loc sa ne ocupam toti de creantele salarii pe care  uitate si tu si altii. pentru ca toata munca noastra si chelttuiala  de doi ani, ne-o ucide intr-o secunda in tribunal prin lipsa celui care trebuia sa fie primul care dovedeste ca a studiat si el ceva la viata lui si nu prosteste studentii sai degeaba. OBOSIT ESTI SI RAMAI PENTRU CA TU ESTI PREA CAPOS SA INTELEGI, SA STI, SAU MAI BINE SPUS SA NE CEREM DREPTURILE ASA CUM TREBUIE, REFUZI TERMENI CARE NU EU I-AM SCORNIT CI EI EXISTA SI TREBUIE SA ITI RESPECTI  IN PRIMUL RAND TU SUMELE CREANTE BANI SALARII NEPRIMITI. PENTRU CA O SUMA DE BANI NEPRIMITA ESTE O CREANTA IN ACTE PANA O PRIMESTI.

MINTIT ESTI TU SI NU OBSERVI, NICI AZI NU A ADUS CEEA CE AU PROMIS IN SALA DE LA CJ SI NOI AM FOST AFARA SA ATEPTAM RASPUNSUL SI EI AU FUGIT CA NISTE ESCROCI SI FUGARI DE INTREBARILE NOASTRE SI DE NOI.

DA, TABELUL DE CREANTE TREBUIA SA-L DEPUNA AZI SI PLANUL DE REORGANIZARE, INSA DACA TU REFUZI TERMENUL DE CREANTA, MAI STAI....

NU MA CA TINE, CU PIXUL IN GURA SI PROSTIILE CARE LE FACI CHIAR TU SI MULTI ALTII CA TINE, DEEE..., AZI PIPEREA A SPUS MAI STAI CA NU-TI TREBUIE CREANTELE  RESTANTE SI UITE  ASA STAU SI EU PENTRU PROSTIILE TALE MACANITE AIUREA!!!!!

STRADA TA NU TE BAGA IN  SEAMA...., INSTITUTIILE STATULUI TE EVITA SI TU AI RAMAS ACELASI FRAIER CARE URLII FARA SENS , IAR TU NU AI DE PRIMIT CREANTELE, SA FI PREA PROST SA NU INTELEGI, AI DE PRIMIT CREANTE SALARII NEACHITATE.