Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Prisa & Dinu

/ #29389 Re: Re: Ora zero a venit. Omul piper(ea) nu a sosit. Inca o data ne-a mintit.

2014-11-19 18:16

#29386: - Re: Ora zero a venit. Omul piper(ea) nu a sosit. Inca o data ne-a mintit. 

 Si te va mintii pana nu vei mai avea nimic de facut , decat sa continui sa scrii pe aceasta mizerie "creanta", "creanta", "creanta", "creanta", "creanta", "creanta", si toate aberatiile tale. Dreptatea ta nu e in legile pe care le tot repeti si cu care ne-ai obosit deja. Dreptatea ta nu e decat in strada unde trebuie sa ne strigam dreptatea pana ne va auzi cineva. Asta e Romania si trebuie neaparat sa ne raliem rgulilor sau legilor acesteia nescrise.

Problema e ca nu numai unul ca Piperea te minte , ce e mai rau e ca te minti tu insuti fara a incerca sa vezi realitatea. Daca ai reusit sa copiezi niste articole de lege si sa le pui catusi de cat cap la cap , ti-a intrat in capsorul ala al tau ca esti si teligent. Fals. Esti doar unul din milioanele de fraieri ai acestei tari, esti unul din cauza carora tara se afla in situatia in care e prin lipsa de atitudine si infatuare.

Apropoo, cum e cu tabelul ala de zicei ieri de el? Cand ne vom primii banii?.......................

Strada bai papagalule dar pentru tine ar fi bine si papagal pentru ca acesta este o pasare frumoasa, cred ca de fapt tu esti doar un papagal vopsit