Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #29386 Re: Ora zero a venit. Omul piper(ea) nu a sosit. Inca o data ne-a mintit.

2014-11-19 15:43

#29382: - Ora zero a venit. Omul piper(ea) nu a sosit. Inca o data ne-a mintit. 


Speranta moare ultima ... dar mai crede cineva in ceea ce spune si mai ales in ceea ce promite Piperea? Vin chinezii, vin turcii si, vai de noi, ... nu soseste nimeni!

  "Pe 20 aprilie ar trebui să se definitiveze tabelul creanţelor, dar nu se va întâmpla, pentru că vor fi contestaţii la acest tabel, unele făcute chiar de foştii administratori, de sindicate. Teoretic se poate ajunge la o soluţie în iunie, dar practic nu se va întâmpla să avem un plan de reorganizare mai devreme de septembrie-octombrie 2013, pentru că aşa este realist să considerăm. Acela este momentul în care vom propune creditorilor un program de reorganizare, fie noi, fie administratorul special, fie împreună, iar în planul de reorganizare se va prevedea şi metoda de privatizare pe care o recomandăm noi şi care urmează să fie aprobată de creditori" a spus Piperea, pe 13 aprilie, la un post privat de televiziune.


"Eu fac promisiuni pe care eu mi le respect, nu promisiuni doar asa ca sa ma aflu in treaba, pentru ca nu sunt politician..., va pot garanta ca la sfarsitul lunii august (2014) avem un plan de reorganizare la Oltchim ..." a declarat Piperea in data de 8 iunie 2014.

“Pe 19 noiembrie vom depune, la judecătorul sindic, tabelul definitiv al creanţelor. Este un act de procedură care depinde de multe elemente, inclusiv de evaluarea bunurilor şi al garanţiilor. Din momentul în care acest tabel se afişează, conform legii, în 30 de zile trebuie să depui planul de reorganizare. Acest plan de reorganizare este gata de foarte mult timp, dar nu vom aştepta cele 30 de zile pentru a-l depune, un rezumat al acestui plan de reorganizare îl vom depune chiar pe data de 19 noiembrie”, a declarat Gheorghe Piperea astazi 30 octombrie 2014 (adev.ro/ne9gmi).SUNTEM IN DATA DE 19 NOIEMBRIE 2014, NU 2013, DOMNULE PIPEREA!
IAR ATI FACUT PROMISIUNI, ASA CA SA VA AFLATI IN TREABA ... PROMISIUNI PE CARE NU LE-ATI RESPECTAT, DAND DOVADA CA SUNTETI MAI RAU DECAT UN POLITICIAN.

ASTAZI, PRIN NEPREZENTAREA DUMNEAVOASTRA LA PROCESE, ATI DAT DOVADA SI DE CULPABILITATE SI DE LASITATE!


ATI UMBLAT SI CONTINUATI SA UMBLATI CU CIOARA VOPSITA.

NU MAI PREZENTATI GARANTIE, NU MAI SUNTETI CREDIBIL DOMNULE PIPEREA IN FATA OLTCHIMISTILOR FOSTI SI ACTUALI! 

NOI AM VAZUT CU TOTII … SOLUTII NU AVETI!
SAU AVETI ... IN CULTURA PLANTELOR SPECIALE (PROBABIL CANABIS), DEMOLARI ... ASA CUM ATI PROPUS SI APROBAT IN AGEA OLTCHIM.

STIM CA ATI FOST "PLANTAT" IN OLTCHIM, DE "COLEGUL" PONTA, DAR ACUM NE-AM CONVINS CA SUNTETI SI "PLANTA" LA UMBRA UNOR INTERESE MESCHINE "EMANATE" DE CATRE PRIETENII DUMNEAVOASTRA DIN POLITICA ... .
SUNTETI UN MINCINOS, UN PINPCHIO DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA LUI PONTA.

EL A PIERDUT SI VETI PIERDE SI DUMNEAVOASTRA!

EL VA PLECA SI ... VETI PLECA SI DUMNEAVOASTRA, ASA CUM AU PLECAT SI DISPONIBILIZATII ... FARA BANI!

AVETI CE SA LE SPUNETI STUDENTILOR DUMNEAVOASTRA DESPRE INSOLVENTA SI ADMINISTRATORII JUDICIARI AI OLTCHIM: 
"O PALARIE PREA MARE PENTRU NISTE CREIERE ASA MICI"!

Dom Piperea nici nu stii ... 
Cat de mic incepi sa fii!