Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Quoted post

Dagol

#1034 Credinta e personala

2014-11-19 13:50

Statul trebuie sa fie laic, religia sa fie cel mult facultativa in scoli, daca nu scoasa complet din program. Aveti atatea biserici ... cine vrea religie sa mearga sa-i asculte pe popi.

Copiii nu trebuiesc obligati sa participe la ore de religie. Cine vrea, sa faca cerere  de participare si nu invers. Decizia actuala mi se pare corecta. In Romania nimeni nu este obligat sa aibe o religie, dar sa o practice acasa, in familie si in locasurile de cult adecvate.

Biserica nu trebuie sa impuna nimic. Preoti grasi si corupti, mincinosi si impertinenti ... intai sa fie curatata biserica de acestia si apoi mai vorbim. Amin!

Raspunsuri


Musafir

#1045 Re: Credinta e personala

2014-11-19 15:01:10

#1034: Dagol - Credinta e personala 

 Statul este laic. Si bugetul bisericii este de 0.08% din care totul se imparte la cele 16 culte recunoscute de stat. Asa ca termina cu propaganda ateista ieftina.

Putem sa avem miliarde de biserici, este dreptul nostru sa avem biserici. Nu ne trebuie atei sa ne judece pe noi. Noi suntem 86% ca Ortodocsi si noi platim taxe. Si 98% crestini. Ca atare statul colecteaza impozite de la noi si dorim pastrarea identitatii noastre.

Nu iti convine? Du-te in Olanda. Acolo n-ai biserici dai ai droguri si prieteny gay mocca.