Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Quoted post

clavdios

#16

2014-11-13 20:32

Sa fereasca Dumnezeu sa se scoata religia din scoli!

Fratilor, poate nu stiti ca sunt famili in care doar copiii, elevi care fac religie, mai stiu de Dumnezeu, sau pomenesc numele Lui, ca in rest, parintii si bunicii lor nu au nici un interes in acest sens. Deci daca se va opri acest drept al omului de a intra in contact cu Dumnezeu va fi vai si amar de societatea de peste cativa ani.

Sa ma iertati, dar ce fac mai marii BOR???

Si cum de s-a putut aproba/vota in forurile superioare o asemenea lege? Oare nu au un pic de ratiune acei oameni? Nu se gandesc ca o astfel de lege nu se cade intr-un stat considerat crestin? Am inteles ca doar in Franta nu se studiaza religia ca si materie obligatorie, in rest toate statele ”europene” au religia ca si materie de studiu, nu obtionala.

Nu poate fi conceputa tara asta fara credinta in Dumnezeu, fara recunostinta fata de efortul depus de strabunii nostrii pentru liberta credintei si a neamului. Cred ca ne va bate Dumnezeu daca nu facem ceva!

Raspunsuri

A. Boca

#151 Re:

2014-11-14 17:24:17

#16: clavdios -  

 Eu cred ca o sa ne bata Mos Craciun!


Musafir

#255 Re:

2014-11-15 00:28:48

#16: clavdios -  

 Nu ii opreste nimeni pe preoti sa se ocupe de copii, sa ii atraga. Dar asta inseamna sa isi indeplineasca misiunea, nu sa se ocupe de manipulat credinciosii in functie de interesele materiale.

Mai marii bisericii se ocupa de facut bani si de servit interese politice, asta fac.

Probabil ca copiii au nevoie de profesori buni de romana si matematica ca sa nu devina niste inculti fundamentalisti care nu pot gandi singuri si care doar asteapta sa le dea cineva sau sa le faca in loc sa faca ei.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook