Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#26644 ESTE "ACTIV" DUMITRU! Dumitru aruncă bomba: chinezii ar vrea și CET-ul!

2014-09-24 13:36

 

 

#18401: - „Cîlea, te lepezi de Roibu?” 

Campania electorala a inceput si la OLTCHIM - ARPECHIM. 
Se fac si se masluiesc cartile.

Salariatii si disponibilizatii asteapta "electorata" guvernului pentru OLTCHIM: plata salariilor restante, plata salariilor compensatorii, privatizarea si restartarea combinatului la capacitate.

http://www.curieruldevalcea.ro

Vineri, 21 Martie 2014 01:00

Dumitru aruncă bomba: chinezii ar vrea și CET-ul!

Scris de  Marius Ciutacu


Marian Dumitru, liderul sindicatului Unirea, de la Arpechim, a venit la întâlnirea de ieri dimineață de la sediul Consiliului Județean cu o mulțime de dezvăluiri care mai de care mai suculente. 

Prima bombă aruncată de argeșean a fost legată de creditul de 15 milioane de euro obținut de fostul ministru al Economiei și bunul său amic, Andrei Dominic Gerea.
 
Dumitru l-a anunțat pe Cîlea că mai lipseau doar câteva zile, poate chiar ore pentru ca banii aceia să aterizeze la OLTCHIM, dar prețul instabilității politice a fost prea mare pentru chimiștii vâlceni. 

A doua știre importantă lansată de sindicalist a fost cea legată de interesul chinezilor și pentru CET Govora, în cadrul unui plan mai larg pentru un holding. 
Potrivit sindicaliștilor care l-au vizitat ieri pe Ion Cîlea, au mai rămas în cursa de privatizare chinezii de la Baota Petrochemical Group, respectiv Junlun Petroleum Co., care au cumpărat deja caietul de sarcini, clujeanul Ștefan Vuza și un grup de investiții din Transilvania.

 

 

1 comentariu

Link la comentariu  Vineri, 21 Martie 2014 07:42 postat de Victor

Si unităţile miniere de la Berbeşti nu le vrea nimeni în acest holding?Că tot vor fi externalizate.........

Raspunsuri


Musafir

#26646 Re: ESTE "ACTIV" DUMITRU! Dumitru aruncă bomba: chinezii ar vrea și CET-ul!

2014-09-24 13:50:13

#26644: - ESTE "ACTIV" DUMITRU! Dumitru aruncă bomba: chinezii ar vrea și CET-ul! 

 Care CINEZI?????? Voi nu intelegeti ca astia NU VIN LA LICITATII, INDIFERENT CARE SUNT ELE, NOI SUNTEM IN UNIUNEA EUROPEANA SI MEMBRII NATO, NU COMUNISTI.

IAR LICITATII IN LUNA DECEMBRIE SA LE FACA PIPEREA CU PIPEREA LA HOTEL HILTON, NU SE V-A PREZENTA NIMENI IDEM CA LA ULTIMA RE.RE.RE... (REPETITIA, REPETITIILOR, REPETENTIILOR CARE N-AU PLAN DE REORGANIZARE SI TABEL PLATI CREANTE FINAL APROBAT JUDECATORUL-SINDIC), ATATA TIMP CAT UN RAHAT DE  OM NITA A CONFISCAT IMPREUNA CU AMICUL SAU PONTA SI AERUL DE-L RESPIRAM.

In ceea ce priveste disponibilizatii au procese deschise in instanta. La prefectura sau consiliul judetean  aproape continuu (NUMAI MINCIUNI, MUUULTA GARGARA SI DEZINFORMARE AU PRIMIT, TOTUL COSTA PE BANI, MULTI FIIND NAVETISTI...!!!!!!)au pichetat pana au sarit astia sa le ceara autorizatii si sa-i ameninte sa nu mai stea pe acolo, pentru ca...

La Oltchim daca merg, nu-i lasa decat in parcare. Fug de ei si le raspund in doi peri toti. LA FEL CUM S-A PROCEDAT CU ZIARISTII CAND A FOST PONTA PE SUSTA, COMPLETATA CU MINCIUNA COLOSALA A MINISTREI DE DIALOG SOCIAL, CARE A PRECIZAT CA, EA N-A MAI VENIT PENTRU CA A FOST PAPITOIUL  PAPUSAR LA VALCEA SI A PREFERAT SA FUGA ACASA LA EA IN CLUJ,  PAPITOIUL INSA N-A VORBIT CU DISPONIBILIZATII CI CU CONDUCEREA OLTCHIM SI FRAIERII CARE AU CASCAT GURA,  CEI DIN SINDICATE, MARII  LIDERI CU BOLOVANI IN LOC DE CAP, I-AU PUPAT..., PENTRU  CA SITUATIA A RAMAS MUUUUULT  MAI REA DE CAT ERA...HUUUUUUUUUUUUUUUU JIGODIILOR.

Multi vin de la KM distanta pentru a fi prezenti la prefectura ori platforma chimca si acolo dau de moacele acre si indiferente la tot ceea ce se intampla, NISTE MINCINOSI IN INDOLENTA SI NESIMTIREA CARACTERISTICA, FACANDU-SE MIEI DOAR IN FATA CAMEREI DE FILMAT SI IMBATAND AUDIENTA CU MINCIUNI ABURIND DISPONIBILIZATII SI PE TOTI... (INCLUSIV CONDUCEREA SINDICATELOR FACAND ACESTE FAPTE NEMERNICE FATA DE FOSTII SALARIATI. HUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!! )

Cand a fost greva foamei a disponibilizatilor, tovarasul Cilea cu Persu si alti comunisti  PSD au uschit-o tip-til cu madam Dobrete pe langa grevisti in campanie electorala pentru EUROPARLAMENTARE, tupeul si nesimtirea a atins cote maxime cand madam candidat PSD a inceput prin oras si judet sa trambiteze despre Oltchim, ea nestiind despre ce vorbeste fiind total paralela,  o profesoara habarnista de situatie, minciuna fiind politica si la usile oamenilor pentru vot.

In Oltchim nici nu doresc sa informeze si sa se indrepte spre a respecta legile, SINDICATELE SUNT DE TOATA JENA SI MINT IN CONTINUU SI IMBARLIGA CU FAPTELE LOR PENTRU A DEBUSOLA SI INCURCA MAI RAU SOARTA DISPONIBILIZATILOR CAT SI A ANGAJATILOR.

A trecut un an si patru luni de la disponibilizare, ori situatia s-a inrautatit si MINCIUNA A CAPATAT NIVEL DE EBOLA GENERALA, INCLUSIV SI PENTRU CEI ANGAJATI CARE NICI NU OBSERVA SI REPETA ISTORIA.

DISPONIBILIZATII AU FACUT ABSOLUT TOATE EFORTURILE PE TOATEE CAILE SI INCA CONTINUA !!!!!!

PRESA SI MASS-MEDIA NU MAI AU VOIE  SI PRIMESC INFORMATII TRUNCHIATE SAU DE LOC, ORI LE CENZUREAZA PE MOTIV DE  BAU, BAU INCLUSIV DE LA PIPEREA ORDIN,  ULTIMA DATA ROTAINDU-SE PE FACEBOOK PUBLIC ( DUPA A STERS RAPID ) SI TURBAND LA UN ZIARIST DIN VALCEA CA-I STRICA LUI LINISTEA.

 UMILINTA SI SANATATEA PUSA LA BATAIE IN FATA UNOR NULITATI.

 Si pe aceasta petitie exista informatiile postate anterior. Se confirma tot ceea ce v-am scris.