Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #26644 ESTE "ACTIV" DUMITRU! Dumitru aruncă bomba: chinezii ar vrea și CET-ul!

2014-09-24 13:36

 

 

#18401: - „Cîlea, te lepezi de Roibu?” 

Campania electorala a inceput si la OLTCHIM - ARPECHIM. 
Se fac si se masluiesc cartile.

Salariatii si disponibilizatii asteapta "electorata" guvernului pentru OLTCHIM: plata salariilor restante, plata salariilor compensatorii, privatizarea si restartarea combinatului la capacitate.

http://www.curieruldevalcea.ro

Vineri, 21 Martie 2014 01:00

Dumitru aruncă bomba: chinezii ar vrea și CET-ul!

Scris de  Marius Ciutacu


Marian Dumitru, liderul sindicatului Unirea, de la Arpechim, a venit la întâlnirea de ieri dimineață de la sediul Consiliului Județean cu o mulțime de dezvăluiri care mai de care mai suculente. 

Prima bombă aruncată de argeșean a fost legată de creditul de 15 milioane de euro obținut de fostul ministru al Economiei și bunul său amic, Andrei Dominic Gerea.
 
Dumitru l-a anunțat pe Cîlea că mai lipseau doar câteva zile, poate chiar ore pentru ca banii aceia să aterizeze la OLTCHIM, dar prețul instabilității politice a fost prea mare pentru chimiștii vâlceni. 

A doua știre importantă lansată de sindicalist a fost cea legată de interesul chinezilor și pentru CET Govora, în cadrul unui plan mai larg pentru un holding. 
Potrivit sindicaliștilor care l-au vizitat ieri pe Ion Cîlea, au mai rămas în cursa de privatizare chinezii de la Baota Petrochemical Group, respectiv Junlun Petroleum Co., care au cumpărat deja caietul de sarcini, clujeanul Ștefan Vuza și un grup de investiții din Transilvania.

 

 

1 comentariu

Link la comentariu  Vineri, 21 Martie 2014 07:42 postat de Victor

Si unităţile miniere de la Berbeşti nu le vrea nimeni în acest holding?Că tot vor fi externalizate.........