Apel pentru Schimbare Adevărată!

Quoted post

Heil Hitler

#1645 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-02-09 08:42

#1644: Stalin - Re: Re: Re: Re:

Stalin. Nu se poate vorbi de control al ocultei mondiale, economie, de prosperitate, etc...atata timp cat acest popor nu este format din buni cetateni. Adika educati intr-o mentalitate si moralitate corecta. Putem sa dam legile legilor, constitutia constitutiilor, putem sa punem partidele partidelor, presedintii presedintilor. Degeaba...atata timp cat nu suntem educati, nimic nu se poate schimba in bine.

Aici este marea nostra problema. Pur si simplu Oculta Mondiala cu sistemul ticalosit aservit ne-au mintit in legatura cu adevarata istorie, ne tin needucati. Astfel ne pot manipula/prosti, fura si tine saraci.

Admit...e greu sa schimbam mentalitati si moralitati la generatia actuala de adulti. Dar avem o singura sansa. Viitorul. Si acesta este reprezentat de copiii nostri. Daca reusim sa ni-i educam ( adika sa nu mai fie indolenti, nepasatori, sa tina capul plecat, sa nu mai fie egoist si sa isi urmareasca doar propriul interes, sa nu mai fure, sa nu mai dea sau sa ia spaga...etc..), ei vor avea o sansa. Nici nu ne costa bani. Daca nu reusim, vor ramane si ei niste simpli sclavi.

Raspunsuri

Stalin

#1646 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-02-09 11:23:23

#1645: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re: Re:

MDA...GREU LUCRU DE REALIZAT, EDUCAREA POPORULUI SAU A COPIILOR DIN POPOR, CAND SI PROFESORII SUNT CORUPTI, DACA PARINTII SI PROFESORII SUNT CORUPTI, NU SE POATE REALIZA NICI-O EDUCATIE MAI BUNA, LEGAT DE ADOPTAREA UNOR LEGI MULT MAI ASPRE IMPOTRIVA INFRACTIUNILOR AR PUTEA FI O SOLUTIE TOTUSI. FIINDCA DACA OMUL NU ARE BUN SIMT, MACAR DE FRICA LEGII, A CONSECINTELOR SA SE ABTINA DE LA PROSTIE. MA INGROZESC CAND VAD PE LA TV. JUDECATORI SI PROCURORI CARE IAU MITA DOUA TELEFOANE MOBILE SAU CARNE DE PORC SAU ALTII JOACA BANII DE FLAGRANT LA PACANELE, FEREASCA DUMNEZEU CE AM AJUNS, RAD SI "CURCILE" DE NOI. DACA JUDECATORII SI PROCURORII SUNT CORUPTI, LA CE SA TE ASTEPTI DE LA UN OARECARE OM DE RAND, SAU CU CE TRAGERE DE INIMA MAI MERGI LA TRIBUNAL PT. A-TI CERE DREPTURILE?
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook