Apel pentru Schimbare Adevărată!

Heil Hitler

/ #1645 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-02-09 08:42

#1644: Stalin - Re: Re: Re: Re:

Stalin. Nu se poate vorbi de control al ocultei mondiale, economie, de prosperitate, etc...atata timp cat acest popor nu este format din buni cetateni. Adika educati intr-o mentalitate si moralitate corecta. Putem sa dam legile legilor, constitutia constitutiilor, putem sa punem partidele partidelor, presedintii presedintilor. Degeaba...atata timp cat nu suntem educati, nimic nu se poate schimba in bine.

Aici este marea nostra problema. Pur si simplu Oculta Mondiala cu sistemul ticalosit aservit ne-au mintit in legatura cu adevarata istorie, ne tin needucati. Astfel ne pot manipula/prosti, fura si tine saraci.

Admit...e greu sa schimbam mentalitati si moralitati la generatia actuala de adulti. Dar avem o singura sansa. Viitorul. Si acesta este reprezentat de copiii nostri. Daca reusim sa ni-i educam ( adika sa nu mai fie indolenti, nepasatori, sa tina capul plecat, sa nu mai fie egoist si sa isi urmareasca doar propriul interes, sa nu mai fure, sa nu mai dea sau sa ia spaga...etc..), ei vor avea o sansa. Nici nu ne costa bani. Daca nu reusim, vor ramane si ei niste simpli sclavi.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook