PETITIE PENTRU INCHIDEREA ANTENEI 3

Quoted post

BASESCU E PE DUCA

#8 PUPINCURISTI BASISTI

2014-01-13 23:35

Limbisti basisti , ''voi stiti '' de toate sa-i faceti comunistului vostru drag, Basescu, turnator la securitate, un hot si un demagog care a numit in functii in justitie numai persoane santajabile , carora le cere sa actioneze ''in numele legii '' , adica in interesul lui.

Pui de naparci ce sunteti, toata Romania va uraste,mai bine zis 90 % din cei care au votat la referendum DEMITERA lui Basescu = peste 7 milioane de oameni satui de abuzurile basiste.

Duceti-va pe o insula pustie cu carmaciul vostru conducator iubit, si pupate-l in gaura acolo pana faceti spume la boturile de latratori platiti ce sunteti. MAAARSSHH!

Raspunsuri


Musafir

#13 Re: PUPINCURISTI BASISTI

2016-02-16 16:13:45

#8: BASESCU E PE DUCA - PUPINCURISTI BASISTI 

 Cred ca le-ati facut o muie la comunisti cand erati mai mici de a-ti ramas asa indragostiti de ei... ba aurolacilor sa va i-au familia in pula asta e democratie zice-ti ca de ce sa inchida postul poti sa schimbi, dar in tara asta sunt multi oamenii de la tara fara carte care cred in asa ceva si ii spalatii pe creier voi face-ti campanie la tv OTV tot din aceelasi motiv a fost inchis, a-ti aberat prea mult la TV a venit vremea sa mai stati parcati langa dumnezeul vostru voiculescu