Abuzurile din Romania trec oceanul

Quoted post

Mircea Filipescu

#10190 Cea mai mare petitie din Romania!

2014-01-10 11:11

Pentru cine nu a urmarit petitia in ultimele ore: Petitia "Abuzurile din Romania trec Oceanul" tocmai a depasit 50.000 de semnaturi, si se claseaza drept cea mai mare petitie din Romania! Iar asta in numai jumatae de zi de cand a fost creata, in timp ce numarul de semnaturi inca mai continua sa creasca. Incredibil!

Respect Antena 3 si Gadea pentru initiativa, si poporului Roman care dovedeste ca nu se lasa redus la tacere de gruparea mafiota Basescu! Fie ca cineva este pro sau contra USL, Basescu este cel care a dat cu benzina pe aceasta tara iar apoi i-a dat foc, iar poporul Roman nu uita si nu iarta asta!

http://www.petitieonline.com/?kategoria=kaikki&sarake=nimimaara&jarjestystapa=desc&start=0

Raspunsuri

Gadea

#10254 Re: Cea mai mare petitie din Romania!

2014-01-10 11:13:40

#10190: Mircea Filipescu - Cea mai mare petitie din Romania!

Tovarasu' Gadea mai mult de 7.5 milioane de romana traiesc mult mai rau acum de cand este mizeria USL la guvernare . Nu au trait nici inainte bine dar acum cu noile taxe si impozite aberanta impuse de aceasta mizerie de alianta ( mai mult PSD ) traiesc mult mai rau . Nu era nevoie sa trimiteti o scrisoare pe care oricum Obama o va utiliza la toaleta . Sunteti penibili si ii pupati in cur pe cei din USL datorita intereselor pe care le are STAPANUL VOSTRU SUPREM , Felix Turnatorul . Chiar , de ce nu editati o scrisoare in care sa precizati sursele financiare ale stapanului vostru ? De unde a avut bani dupa revolutie pentru televiziuni , terenuri , firme , asociatii...etc ? Sau astea nu se pun ? De ce nu faceti o petite sa nu se mai permita guvernului asta mizerabil sa stea la hoteluri de 5 stele , sa isi cumpere masini noi de lux , sa angajeze toate neamurile prin guvern , sa fie angajati in guvern oameni bine pregatiti cu studii de specialitate , nu prezentatoare de stiri si cantarete pe posturi de cosilieri ...etc. Si Basescu este un ordinar , dar nici cu excrocii din USL nu imi este rusine . Mai vorbim dupa ce ( Doamne Fereste ) ajung sa aiba presedinte si sa fie mai puternici in parlament . Ce ii tot pupati atata in CUR pe americani ? Avem ceva de castigat noi , romanii ? A ...suntem in NATO ? SI ? Ce avantaje avem si noi ? In afara ca trebuie sa le oferim sprijin militar , terenuri pentru a fi amplasate arme ..etc ? Ei ce fac ? trimit firme care sa exploateze romania , firme care oferta spagi grase parlamentarilor si guvernantilor . Acum vin in CONTROLLLL ? In ROmaniaaaaa ????? Pentru ce ? Sa stea linistiti la ei acasa si sa ne lase pe noi in pace . Nu avem nevoie de ei si nici de NATO .
La voi , Antena 3 , din 3 in 3 cuvinte ..aaaa..Basescu e de vina ,,,,aaaa, Basescu a facut ..etc . DAR USL asta plin de hoti si excroci , de persoane care au devalizat bugete , de prezentatori de stiri si cantareti care sunt mari politicieni acum , ...ce a facut ? A , a micsorat TVA la paine ...FASSSS.... si cresc taxe , impozite , accize , costuri cu 20 - 200 % ..etc .

P.S. - sa nu uitati de strugurel . Sa nu vi se crape buzele de la atata pupat in dos pe USL si pe Stapanul vostru .