S.O.S. familia!

Quoted post


Musafir

#777 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-21 09:59

#726: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Intr-un fel au legatura toate astea; cum ai spus, mentalitatea comuna homosexualilor si sustinatorilor lor este libertinajul complet. Sunt multi care cred ca omul e un simplu animal si trebuie sa se concentreze in primul rand asupra instinctelor, sa isi ''exploreze sexualitatea'' pentru auto-cunoastere (lucru opus meditatiei si explorarii sufletesti). Asa a ajuns sa se vorbeasca despre ''nepotrivire sexuala''. In mod normal, nepotrivirea de genul dintre doi parteneri poate aparea in lipsa atractiei (desi acest lucru e adesea un rezultat al influentelor din jur), anumite probleme cu aparatul genital (care impiedica actul sexual), frigiditate, timiditate extrema samd. In rest, sexul a fost vazut ca ceva natural, firesc, deloc complicat pana acum.

Astazi se vorbeste despre ''nepotrivire sexuala'' din cauza fetisurilor, dorintei unora de a implica si alti parteneri, de a practica anumite perversiuni samd. Este considerata legitima aceasta sintagma, ca si cand toate perversiunile sunt firesti si nu e vorba de anormalitate din partea unuia, ci de ''nepotrivire'' intre cei doi. Asemenea lucruri ajung sa desparta oameni pentru ca devin obsedante, desi, daca ne gandim bine, omul petrece foarte putin timp facnd sex in comparatie cu alte lucruri, si totusi a ajuns preocuparea lui principala.

In ciuda aiurelilor trambitate de mass-media, am remarcat  in conversatie cu diferiti homosexuali ca se repeta un lucru (de fapt se repeta multe, dar in fine): nu sunt de acord cu monogamia, mai ales de lunga durata; nu sunt de acord cu familia asa cum a existat ea pana in prezent. Desi urla sus si tare ca ar trebui sa aiba dreptul la casatorie, in acelasi timp, cei cu care am vorbit sustin ca nu s-ar casatori pentru ca li se pare ceva opresiv si inutil. E un paradox.

Raspunsuri


Musafir

#778 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-21 10:28:32

#777: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 pentru ca toate argumentele lor sunt doar propaganda. homosexualii sunt mult prea "open mind" pentru orice exista pe pamantul asta si chiar si in cer, ca sa-si doreasca o casatorie "clasica", total invechita. si cu toate astea ei vor sa instaureze fortat, mor-copt, "casatoria" intre gay. dar de ce? defapt nu vor homosexualii aceasta "casatorie" vulgara, ci o categorie a societatii care in profunzime sunt ... satanisti. "homosexualii, asa naivi cum sunt ei, crezand toate aberatiile, pt ca dupa cum ziceam sunt foarte "open mind", isi insusesc aceste conceptii ca fiind a lor; asa cum au facut de fapt si cu acceptarea (insusirea) identitatii de "gay". ei sunt rezultatul unui proces de reeducare psihologica, un experiment, care partial are efect, asupra unor oameni mult prea "sensibili" si fara un descernamant sanatos. acestia fiind "bombardati" cu informatii degenerative de catre o categorie de oameni cu presupuse abilitati intelectuale, culturale, sociale (elitisti) au ajuns uneltele unui sistem de destabilizare sociala, mai mult fara voia lor, refuzand insa sa devina obiectivi si sinceri chiar cu ei insisi. pentru o buna parte dintre ei, a fi "gay" este o chestiune de integrare sociala, de apartenenta la un grup, un trand, un stil de viata "cool", adicatelea "fara prejudecati si inhibitii", exact cum un "open mind" ar dicta constiintei. mai mult de atat, au inceput sa creada ca ei au devenit "avantgardistii" societaii. fals. este o iluzie, nu sunt.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...