S.O.S. familia!

Quoted post


Musafir

#778 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-21 10:28

#777: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 pentru ca toate argumentele lor sunt doar propaganda. homosexualii sunt mult prea "open mind" pentru orice exista pe pamantul asta si chiar si in cer, ca sa-si doreasca o casatorie "clasica", total invechita. si cu toate astea ei vor sa instaureze fortat, mor-copt, "casatoria" intre gay. dar de ce? defapt nu vor homosexualii aceasta "casatorie" vulgara, ci o categorie a societatii care in profunzime sunt ... satanisti. "homosexualii, asa naivi cum sunt ei, crezand toate aberatiile, pt ca dupa cum ziceam sunt foarte "open mind", isi insusesc aceste conceptii ca fiind a lor; asa cum au facut de fapt si cu acceptarea (insusirea) identitatii de "gay". ei sunt rezultatul unui proces de reeducare psihologica, un experiment, care partial are efect, asupra unor oameni mult prea "sensibili" si fara un descernamant sanatos. acestia fiind "bombardati" cu informatii degenerative de catre o categorie de oameni cu presupuse abilitati intelectuale, culturale, sociale (elitisti) au ajuns uneltele unui sistem de destabilizare sociala, mai mult fara voia lor, refuzand insa sa devina obiectivi si sinceri chiar cu ei insisi. pentru o buna parte dintre ei, a fi "gay" este o chestiune de integrare sociala, de apartenenta la un grup, un trand, un stil de viata "cool", adicatelea "fara prejudecati si inhibitii", exact cum un "open mind" ar dicta constiintei. mai mult de atat, au inceput sa creada ca ei au devenit "avantgardistii" societaii. fals. este o iluzie, nu sunt.

Raspunsuri


Musafir

#781 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-21 11:21:24

#778: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Asa e, majoritatea sunt o simpla masa de manevra, asta explica de ce argumentele lor sunt absolut identice si persista desi au fost demontate de mii de ori de-a lungul anilor. Explica de asemenea disonanta cognitiva.

Inteligenta, originalitatea, simtul ridicolului (ca sa nu mai amintim bunul simt, pierdut de mult) sunt atuuri intr-o dezbatere. De pilda, ar fi fost o dovada de tact din partea celor care raspandesc propaganda in aceasta discutie sa observe ca nu au credibilitate daca folosesc in continuare, exclusiv, atacul la persoana. In mod bizar insa, desi li s-a explicat ca tehnica nu functioneaza aici, continua sa o aplice, cazand in derizoriu.


Musafir

#784 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-21 11:30:21

#778: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Ma, stii ce ma bucura? Ca daca te duci in lume si ii spui unuia de pe strada ca "cutare e satanist", se uita ciudat la tine si nu stie cum sa te ocoleasca mai repede pentru ca un om care foloseste astfel de expresii are probleme sociale mari. Poate si in cazul homosexualilor ar fi acelasi scenariu, dar fii sigur ca si in cazul tau.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...