Cetăţean INVALIDAT - am votat, deci aştept demisia lui T.Băsescu!


Musafir

/ #1198

2012-08-18 13:58

MANIFEST
Privim cu scârbă toată zbatere asta a terorii portocalii. Mai este puţin şi chinul lor se va termina. Sunt ultimele zile şi ore ale celui mai mare rău pe care l-a avut ţara asta, regimul Băsescu.
S-a pornit maşinăria portocalie. De la procurori care vin prin casele oamenilor sa-i terorizeze, la Macovei care cheamă la apărarea democraţiei, cu toţii încearcă să relanseze ideea unei continuări a dictaturii lui Basescu.
Avem un mesaj pentru ei: Romania reala si Piaţa Universităţii nu e a lor ! Piaţa Universităţii a celor care în ianuarie, din primele clipe au strigat: Jos Băsescu ! Jos cu Anastase, Blaga, Boc şi Udrea !
În altă ordine de idei, sper că toţi cei care au fost în ianuarie în Piaţa Universitatii si in pietele din tara ,cu mult mai multi vom fi şi de azi acolo. Se anunţă avalanşă de teroare portocalie prin zonă,! TREBUIE SA O STOPAM!
La asta asistăm acum. Cu o pasivitate greu de înţeles şi de acceptat pentru un popor liber, ne uităm cum unele instituţii ale statului(Parchet CSM,CCR), în loc să vegheze la siguranţa oamenilor şi la apărarea lor, se ocupă cu reintroducerea conceptului de frică.
Dacă în anii colectivizării şi apoi în vremea regimului de teroare nu prea aveai alte opţiuni, laşitatea de care dăm dovadă azi ne descalifică ca oameni.
Să vezi bătrâni hăţuiţi şi puşi să jure pe Biblie că au fost la vot. Să vezi cum secretul votului, un lucru sfânt într-un stat de drept, este desconsiderat cu atâta brutalitate. Să vezi cum frica este readusă la rang de armă a puterii şi tu să stai liniştit în faţa televizorului şi să te hlizeşti eventual, pentru noi toti toate acestea de mai sus sunt argumentele supreme ale falimentului libertăţii şi democraţiei în România.
Ca să înţelegem mai bine ce înseamnă o intervenţie atât de brutală a serviciilor secrete, a procuraturii în viaţa noastră, poate ar trebui reluată difuzarea Memorialului Durerii. Pentru că mulţi dintre noi habar nu avem ce a însemnat aceea perioadă de tristă amintire.
Sa demonstram ca suntem un popor ,nu de de oi proaste cum se crede, iar spiritul civic nu s-a născut mort în noi. Ca să înţelegem mai bine ce înseamnă o intervenţie atât de brutală a serviciilor secrete, a procuraturii în viaţa noastră, poate ar trebui reluată difuzarea Memorialului Durerii. Pentru că mulţi dintre noi habar nu avem ce a însemnat aceea perioadă de tristă amintire.
Este evident ce urmează să se decidă la CCR. Revenirea lui Băsescu la Cotroceni nu mai poate fi oprită decât de oameni, de cei care am fost la vot.
Oare la ce s-o fi referit domnul Gordon spunând că îi pasă de România? Despre care Românie vorbim? România lui Traian Băsescu şi a camarilei sale? România intereselor economice americane, care atât de bine au colaborat cu puterea portocalie? Sau România celor peste 7.5 milioane de oameni, care mai au un pic şi explodează, văzând cum votul lor, arma cea mai importantă a democraţiei, este batjocorit şi aruncat la gunoi.
Am ajuns la acel moment care trebuia evitat cu orice preţ. Nu poţi, într-un stat democratic, să ignori votul a 7.5 milioane de oameni, frustraţi peste măsură, care şi-au exercitat dreptul suprem.
Păcat că nu reuşim niciodată să învăţăm din lecţiile trecutului. Şi că România alege mereu calea suferinţei şi a sângelui..
Pentru ca viitorul copiilor nostrii sa fie linistit si demn, pentru ca tara noastra sa nu mai suporte ani de dictatura ,toti cei care gandesc romaneste ,toti carora nu le este teama de teroarea basista , sa ne strangem randurile pe 21 august in Piata Universitatii, in toate pietele din marile orase in numar mare,foarte mare si sa manifestam pasnic impotriva dictaturii pe care CCR vrea sa o readuca la putere.Am spus “DA” la referendumul din 29 iulie 2012, sa spunem acum NU pentru revenirea basescului si a clicii lui.
Aceasta MANIFEST s-a nascut din necesitatea de a aduce la cunostinta natiunii romane adevaratele idealuri ale romanilor ,ale celora care au spus „DA” la referendum. A fost un vot dat de popor si numai de el, contradictaturii, contra activistilor basisti si securistilor. A fost un vot real, autentic si nu o lovitura de stat. A fost categoric antitotalitar si nu doar antibasist
In 1989, nu s-a murit pentru ca dezbinarea sociala si nationala, cultul personalitatii, cenzura mass-mediei, dezinformarea, amenintarile telefonice si scrise, descinderile procurorilor in casele oamenilor, fabricarea de dosare penale si toate celelalte metode totalitare de constrangere sa fie practicate in vazul lumii, in timp ce noua ni se cere pasivitate in numele stabilitatii sociale. Aceasta MANIFEST se adreseaza in primul rand celor care nu au curajul si se mira de ce suntem nemultumiti, de vreme ce dictatura basescului ne-a inrobit si saracit. Acum stim de ce suntem nemultumiti: nu acesta a fost idealul Revolutiei din 1989. Noi, autorii acestui MANIFESTi, care am votat „DA” la REFERENDUMUL din 29 iulie 2012, nu consideram Revolutia incheiata. O vom continua pasnic, dar ferm. Dupa ce am infruntat si vom infrunta, fara ajutorul nimanui, un sistem represiv,dictatorial sustinut de SUA si UE, nimeni si nimic nu ne mai poate intimida.

Decat o viata in genunchi,mai bine o viata in picioare!!!