Cetăţean INVALIDAT - am votat, deci aştept demisia lui T.Băsescu!

SCOP:
1. Sensul votului nu este negociabil. Traian Băsescu trebuie să îmi respecte votul.
2. De ce am fost invalidat din calitatea de cetăţean de Traian Băsescu?
3. Până la demisia lui Traian Băsescu vă chem la o campanie de protest civic.

În calitate de cetăţean liber al statului român, care a înţeles să îşi exercite cu maximă diligenţă şi bună credinţă drepturile şi obligaţiile ce îi revin potrivit Constituţiei României, sunt siderat de comportamentul cetăţeanului Traian Băsescu care, în ciuda mustrărilor Curţii Constituţionale şi a votului popular şi-a băut joc de o altă instituţie fundamentală a statului de drept: votul.

Dincolo de răzgândirile repetate, de minciunile şi manipulările cu care cetăţeanul Traian 5 minute - masăverde Băsescu ne-a obişnuit în ultimii 8 ani, consider inacceptabil ca garantul independenţei naţionale, al unităţii şi al integrităţii teritoriale a ţării să nu se prezinte la votul care urma să decidă propria-i demitere. 

Eu, cetăţeanul care am înţeles să nu îmi bat joc de democraţie, eu, cetăţeanul care am înţeles să mă implic activ în viaţa cetăţii, consider că în aceste condiţii mă aflu în imposibilitatea de a mă bucura de deplina calitate de cetăţean al statului român. Traian Băsescu îşi bate joc de mine şi de votul meu.

Eu, cetăţeanul care nu mă ascund în spatele unor cifre, eu, cetăţeanul care a acţionat permanent cu bună credinţă, observ cu nemărginită tristeţe că ocup locul cetăţeanului suspendat Traian Băsescu. 

Din acest moment, din invalidarea cu care am fost gratulat de cetăţeanul Traian Băsescu, pe care din acest moment NU îl mai recunosc nici măcar ca preşedinte suspendat al României, NU pot fi scos decât de un unic act de onoare al precedent menţionatului individ: DEMISIA!

În condiţiile în care Traian Băsescu nu dă dovadă de bunul-simţ şi diligenţa care i-au lipsit opt ani de zile şi nu îşi depune demisia, mă consider suspendat din toate drepturile şi obligaţiile ce îmi revin ca cetăţean al României. 

Noi, cetăţenii invalidaţi de Traian Băsescu, lansăm un apel către toti românii sinceri, către milioanele de votanţi, indiferent de opţiunea exprimată în 29 iulie, chemându-i pe toti aceştia la o campanie de protest civic prin care îi solicităm lui Traian Băsescu să ne repună în situaţia de cetăţeni deplini ai statului român. Arătaţi-i cetăţeanului Traian Băsescu că nu îşi poate bate joc de votul nostru, de viaţa noastră, de sensul democraţiei româneşti.