Cetăţean INVALIDAT - am votat, deci aştept demisia lui T.Băsescu!


Musafir

#1176 Re: demisia

2012-08-13 19:33

#1: -  

 si eu sunt cetatean al acestei tari si NU DORESC DEMISIA LUI TRAIAN BASESCU !

Acest articol a fost șters de către administratorul acestui website (Arata detaliile)

2012-08-13 22:40


Acest articol a fost șters de către administratorul acestui website (Arata detaliile)

2012-08-13 22:41


uca

#1179

2012-08-14 08:34

NU TE MAI VREM, BASESCU ( EU NU TE-AM VRUT NICIODATA)
ILI

#1180 ADIO BASE

2012-08-14 08:37

pleaca domnule suspendat

Acest articol a fost șters de către administratorul acestui website (Arata detaliile)

2012-08-14 15:23


CIUMOPALAC DE BOTOSANI

#1182 DEMISIA

2012-08-14 21:22

SA FIE DEMIS !!!

Musafir

#1183 Pleaca nu te mai vrem !!!

2012-08-15 07:36

Pentru toti Basistii care au scris aici : sunteti prea prosti si prea inculti sa intelegeti ce vrea clica marinelului sa faca iar voi sunteti niste instrumente fara minte !.
Pentru cei care il vor plecat : Nu vom scapa de el decat daca vom iesi in strada . Ceea ce nu pot rezolva niste politicieni si niste judecatori corupti trebuie sa rezolvam noi . Nu vrea sa plece ? ... il vom face sa plece !!! ... nu vrea sa inteleaga? ... il vom face sa inteleaga !.
In ziua in care se va intoarce la Cotroceni sa facem un lant uman sa vedem ce Spp-ist o sa incerce sa il rupa ...

Musafir

#1184 Sa ieșim in strada cu laptopurile?

2012-08-15 09:02

Dacă platesti bine si dai de baut, poate ieșim așa vreun sfert de ora.

Acest articol a fost șters de către administratorul acestui website (Arata detaliile)

2012-08-15 09:13


Mihaela

#1186

2012-08-15 22:02

Ce se intampla in ultimele zile este halucinant!!!In ce tara traim?!?!Il astept pe procurorul care vine cu biblia in mana sa ma intrebe daca am votat, cu cine si de ce!

Musafir

#1187 postacului #1186

2012-08-15 23:39


Uite ca procurorii gasesc fraude electorale masive. Au prin urmare alta treaba. Vezi sa nu obosesti asteptându-i degeaba in fata laptopului.

Un proverb pentru matalutza: când arati luna unui idiot, el, in loc sa priveasca cerul, se uita la degetul tau.

Acest articol a fost șters de către administratorul acestui website (Arata detaliile)

2012-08-16 08:32


ulmulcerasului

#1189 petitie

2012-08-16 21:41

Sa fie transmisa urgent la madam Clinton, si sefului ei, Obama, la Consiliul Europei, doamnei Merkel

Musafir

#1190

2012-08-16 22:42

Nu accept ca în numele unui joc politic, al ideii salvării ţării, (aiurea!) să ma batjocorească un matroz. Să dea nota la purtare, celor 7,4 milioane de votanti DA, adica ADIO BASESCU, cu aroganta prostului fudul? Sa subordoneze, in interes personal, toate institutiile statului, pe criteriul "mapei profesionale" avizate de Monica Macovei-Alcool, Nuty Udrea sau alti limbrici P.D.-Lasi? E de neacceptat! Nu mai suport animalismul, ura de castă inferioară, de poziţie în lanţul trofic, faţă de de opozitie sau fata de intelectualii care se opun? Ura viscerală cu care a urmărit şi subordonat intelectualii "shaormei", care s-au vandut ca Iuda pentru un pumn de techini si o decoratie gen tinichea.
Politica, la Basescu si P.D.Lasi, e arma răzbunării frustratului cu laşitatea ramei care oricât s-ar zbate cu balele pe uscat, nu poate avea vreodată o urmă de creier? Se cutremură lumea în faţa obrazniciei unui marlan, ignorant, sef de trib somalez, jucator nici macar de poker, ci barbugiu de mahala portuara!

Acest articol a fost șters de către administratorul acestui website (Arata detaliile)

2012-08-17 08:27Musafir

#1192

2012-08-17 18:03

#1190 foarte frumos text, scris cu talent. l-ai plagiat sau e de inspiratie divina?

Musafir

#1193 lui 1190

2012-08-17 18:07

suporta băete, fii barbat. ca si noi iti suportam ineptiile pe care le compui aici.

Acest articol a fost șters de către administratorul acestui website (Arata detaliile)

2012-08-17 20:09Musafir

#1195 nu-l sustin pe Basescu

2012-08-18 00:03

dar Basescu pare un mielusel pe langa un descreierat iresponsabil ca Antonescu,
impostor de trista figura, pata murdara rezistenta pe obrazul României. Cei care il sustin prelungesc agonia economiei nationale, sprijina subordonarea justitiei la politic si sunt complici la amoralitatea in care e aruncata tara de catre USL, acest monstru al duplicitatii si ipocriziei crescut si manipulat de minti bolnave lihnite dupa putere cu pretul distrugerii unei tari. Criza de valori prin care e nevoita sa treaca România este urmare a 22 de ani de minciuna omniprezenta si quasi consimtita. Lovitura de stat, de morala, de cultura, de justitie si de imagine data de USL României este de o factura inedita dar comparabila cu acelea prin care nazistii sau comunistii au venit la putere.

Musafir

#1196

2012-08-18 10:19

JOS BASESCU! LA PUSCARIE CU BASESCU SI PDL!!!

Musafir

#1197

2012-08-18 12:01

Rusine!

Musafir

#1198

2012-08-18 13:58

MANIFEST
Privim cu scârbă toată zbatere asta a terorii portocalii. Mai este puţin şi chinul lor se va termina. Sunt ultimele zile şi ore ale celui mai mare rău pe care l-a avut ţara asta, regimul Băsescu.
S-a pornit maşinăria portocalie. De la procurori care vin prin casele oamenilor sa-i terorizeze, la Macovei care cheamă la apărarea democraţiei, cu toţii încearcă să relanseze ideea unei continuări a dictaturii lui Basescu.
Avem un mesaj pentru ei: Romania reala si Piaţa Universităţii nu e a lor ! Piaţa Universităţii a celor care în ianuarie, din primele clipe au strigat: Jos Băsescu ! Jos cu Anastase, Blaga, Boc şi Udrea !
În altă ordine de idei, sper că toţi cei care au fost în ianuarie în Piaţa Universitatii si in pietele din tara ,cu mult mai multi vom fi şi de azi acolo. Se anunţă avalanşă de teroare portocalie prin zonă,! TREBUIE SA O STOPAM!
La asta asistăm acum. Cu o pasivitate greu de înţeles şi de acceptat pentru un popor liber, ne uităm cum unele instituţii ale statului(Parchet CSM,CCR), în loc să vegheze la siguranţa oamenilor şi la apărarea lor, se ocupă cu reintroducerea conceptului de frică.
Dacă în anii colectivizării şi apoi în vremea regimului de teroare nu prea aveai alte opţiuni, laşitatea de care dăm dovadă azi ne descalifică ca oameni.
Să vezi bătrâni hăţuiţi şi puşi să jure pe Biblie că au fost la vot. Să vezi cum secretul votului, un lucru sfânt într-un stat de drept, este desconsiderat cu atâta brutalitate. Să vezi cum frica este readusă la rang de armă a puterii şi tu să stai liniştit în faţa televizorului şi să te hlizeşti eventual, pentru noi toti toate acestea de mai sus sunt argumentele supreme ale falimentului libertăţii şi democraţiei în România.
Ca să înţelegem mai bine ce înseamnă o intervenţie atât de brutală a serviciilor secrete, a procuraturii în viaţa noastră, poate ar trebui reluată difuzarea Memorialului Durerii. Pentru că mulţi dintre noi habar nu avem ce a însemnat aceea perioadă de tristă amintire.
Sa demonstram ca suntem un popor ,nu de de oi proaste cum se crede, iar spiritul civic nu s-a născut mort în noi. Ca să înţelegem mai bine ce înseamnă o intervenţie atât de brutală a serviciilor secrete, a procuraturii în viaţa noastră, poate ar trebui reluată difuzarea Memorialului Durerii. Pentru că mulţi dintre noi habar nu avem ce a însemnat aceea perioadă de tristă amintire.
Este evident ce urmează să se decidă la CCR. Revenirea lui Băsescu la Cotroceni nu mai poate fi oprită decât de oameni, de cei care am fost la vot.
Oare la ce s-o fi referit domnul Gordon spunând că îi pasă de România? Despre care Românie vorbim? România lui Traian Băsescu şi a camarilei sale? România intereselor economice americane, care atât de bine au colaborat cu puterea portocalie? Sau România celor peste 7.5 milioane de oameni, care mai au un pic şi explodează, văzând cum votul lor, arma cea mai importantă a democraţiei, este batjocorit şi aruncat la gunoi.
Am ajuns la acel moment care trebuia evitat cu orice preţ. Nu poţi, într-un stat democratic, să ignori votul a 7.5 milioane de oameni, frustraţi peste măsură, care şi-au exercitat dreptul suprem.
Păcat că nu reuşim niciodată să învăţăm din lecţiile trecutului. Şi că România alege mereu calea suferinţei şi a sângelui..
Pentru ca viitorul copiilor nostrii sa fie linistit si demn, pentru ca tara noastra sa nu mai suporte ani de dictatura ,toti cei care gandesc romaneste ,toti carora nu le este teama de teroarea basista , sa ne strangem randurile pe 21 august in Piata Universitatii, in toate pietele din marile orase in numar mare,foarte mare si sa manifestam pasnic impotriva dictaturii pe care CCR vrea sa o readuca la putere.Am spus “DA” la referendumul din 29 iulie 2012, sa spunem acum NU pentru revenirea basescului si a clicii lui.
Aceasta MANIFEST s-a nascut din necesitatea de a aduce la cunostinta natiunii romane adevaratele idealuri ale romanilor ,ale celora care au spus „DA” la referendum. A fost un vot dat de popor si numai de el, contradictaturii, contra activistilor basisti si securistilor. A fost un vot real, autentic si nu o lovitura de stat. A fost categoric antitotalitar si nu doar antibasist
In 1989, nu s-a murit pentru ca dezbinarea sociala si nationala, cultul personalitatii, cenzura mass-mediei, dezinformarea, amenintarile telefonice si scrise, descinderile procurorilor in casele oamenilor, fabricarea de dosare penale si toate celelalte metode totalitare de constrangere sa fie practicate in vazul lumii, in timp ce noua ni se cere pasivitate in numele stabilitatii sociale. Aceasta MANIFEST se adreseaza in primul rand celor care nu au curajul si se mira de ce suntem nemultumiti, de vreme ce dictatura basescului ne-a inrobit si saracit. Acum stim de ce suntem nemultumiti: nu acesta a fost idealul Revolutiei din 1989. Noi, autorii acestui MANIFESTi, care am votat „DA” la REFERENDUMUL din 29 iulie 2012, nu consideram Revolutia incheiata. O vom continua pasnic, dar ferm. Dupa ce am infruntat si vom infrunta, fara ajutorul nimanui, un sistem represiv,dictatorial sustinut de SUA si UE, nimeni si nimic nu ne mai poate intimida.

Decat o viata in genunchi,mai bine o viata in picioare!!!

ergo

#1199 "manifest"?

2012-08-18 14:35

#1198: -

Asa ceva spunea si escrocul Stalin la vremea lui, instigator la ura si barbarie.

"Manifestul" contine lozinci patriotarde reciclate, concepte staliniene camuflate in cuvinte mari, "poporul" "dictatura" "revolutie" etc. care aici suna a gol. Gol.

Este tehnica discursului deturnat care incearca sa acopere faradelegile unei lovituri de stat organizate de politicieni verosi amorali si sustinute aici de postaci manifestaci beti de cuvinte.  Un discurs care prezinta totul pe dos ca si când ar fi realitatea, ca si cand s-ar adresa unor orbi idioti si inculti.  Dar, ca sa-ti inghita "manifestul" pe nemestecate, chiar si cel mai neluminat om ti-ar cere sa pui mai intai langa el doi mici si-o halba de bere, altfel nu.

Decât un mincinos mizerabil toata viata aia din picioare, cu nesimtire si vointa de distrugere,  mai bine pur si simplu om. Adica onest.


Musafir

#1200

2012-08-18 17:11

Daca n-o primesti,atunci te duci si o iei !