Respectaţi Legea Educaţiei Naţionale la UMF Tg. Mureş!

Judex

/ #1756 Re: Re: Raspuns > Sziszi

2012-05-11 04:15

#1753: Szisz - Re: Raspuns > Sziszi

Szisz bacsi,

Am citit ce spune Alex şi sunt întru totul de acord cu dînsul. S-a căznit d-lui să vă explice mai detaliat, în speranţa că poate-poate veţi înţelege. Dar dvs. nu înţelegeţi chiar dacă vă aduce ca dovadă texte ungureşti. Dvs. reţineţi selectiv, numai ce vă convine. Dar toţi, cu foarte puţine excepţii, procedaţi la fel. De aceea v-aţi pierdut credibilitatea şi faţă de terţi chiar şi atunci cănd vă apropiaţi de adevăr.

Ce informaţii false aţi găsit dvs. la Alex? V-a trimis de fiecare dată la surse, însă dvs., ca orice "persoană care se respectă" recurgeţi la injurii, persiflări şi tot arsenalul de procedee de discreditare. Vă cunosc comportamentul şi nu mă mir.

Deşi Gesta Hungarorum a fost documentul de bază al maghiarimii spre a-şi justifica istoria stabilirii lor pe vatra pe care au ocupat-o, cînd vine vorba de "olahi" pomeniţi acolo ca vechi locuitori ai Ardealului, Gesta devine imediat, pentru maghiari, o poveste mitologică fără valoare istorică. Numai că această "poveste" este confirmată şi de alte izvoare pe care nu le mai puteţi nega.

Alex v-a pus la dispoziţie linkul "Războiul secret pentru distrugerea României", deschideţi-l şi vă veţi convinge de nişte adevăruri pe care nu le mai puteţi nega. Vorbeşte acolo un istoric american care a avut acces la documente secrete la care mulţi istorici români nici nu visează. Veţi găsi acolo adevăruri zdrobitoare, nu "informaţii false" ... bla, bla, bla, aşa cum vă place dvs. să afirmaţi atunci cînd ceva nu vă convine. Acolo Ungaria, alături de vecinii noştri "binevoitori" are un rol aparte, deosebit de activ. De aceea românii trebuie să fie tot timpul cu ochii pe dvs., că apoi vă dedaţi la rele.