Respectaţi Legea Educaţiei Naţionale la UMF Tg. Mureş!

Judex

/ #1488 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-03-26 18:43

#1442: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Cinismul vă caracterizează d-le! Citiţi mai întîi ce povestesc oamenii aceia şi cutremuraţi-vă!

Ce povestesc oamenii aceia nici în filmele despre holocaustul evreiesc nu am văzut. Acolo, în satele acelea ardelene se vînau oameni nevinovaţi, precum iepurii, de toate categoriile, de la bătrînii muribunzi pînă la copilul din pîntecele mamei. În special cu baioneta. Era viteaz honvedul!

Şi n-a fost vorba acolo de cîţiva descreieraţi, cărora uneori se mai întîmplă să li se aprindă rînza în ei în anumite împrejurări, n-a fost vorba de toiul unor lupte crîncene, în urma cărora combatanţii devin fiare, omorînd tot ce la iese în cale şi nici măcar de răzbunări ulterioare, cînd omul îşi mai aduce aminte la beţie.

Acolo a fost vorba de crime COLECTIVE, săvîrşite cu bună ştiinţă şi cu sîngre rece, întinse pe întreg teritoriul Transilvaniei sfîşiate de iredentismul maghiar, împotriva unor oameni nevinovaţi, fără nici o apărare, ucişi în toiul nopţii, familie cu familie, pentru simpla vină de a fi olah.

Cutremurător este faptul că aproape întreaga comunitate de etnici maghiari dintr-un sat, hotărăşte lichidarea tuturor consătenilor lor români pentru ca la o eventuală "întoarcere a românilor", aceştia să nu mai dispună de martori pentru a fi traşi la răspundere pentru ticăloşiile şi fărădelegile lor.

Au fost aruncaţi în gropile comune oameni măcelăriţi dar încă vii, nimic nu-l mişca pe honved şi pe complicele său localnic! Satisfacerea instinctelor lor bestiale era mai importantă decît omenia!

Şi ne batem cu pumnul în piept că suntem creştini! Avem pretenţie că "schismaticii" nu sunt creştini, fapt că la primul contact ale trupelor amiralului fără flotă, au pus tunurile pe bisericile acestora făcîndu-le una cu pămîntul!

Nu am avut de gînd să-mi exprim pe forum aceste gînduri izvorîte dintr-o revoltă umană pe deplin justificată şi nu învinuiesc întreaga comunitate maghiară pentru aceste orori inimaginabile, dar am fost incitat de acuzaţiile dumitale incalificabile cum că povestirile acelea ar fi fost minciuni, fapte necredibile, trucate de români. Atîta neruşinare nu mi-am închipuit că poate exista în capul unuia care se pretinde a face parte dintr-o "naţiune civilizată".

Vă invit stimaţi cititori să mergeţi la linkul de la #1382, deschideţi-l, urmăriţi-i conţinutul şi pronunţaţi-vă şi dvs. dacă cele povestite de acei oameni în vîrstă ce au trecut ei înşişi prin momente cumplite sunt fapte reale sau trucate.