Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

/ #40480 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-06-24 11:33

#40479: - <= BAAA IMPOSTOR GURU CARE STERGE CU_RUL SLEFUITOR SI LINGAU, LIPITOARE SI CAPUSA PAPUSOILOR SFORARI,  SI AI TAI SMIRGHELUITORI SI LINGUSITORI, LIBIDINOSI SI SUGACII SI SUGATIVELE DE SERVICI.  NU-TI DAM SFATURI, ITI ADUCEM LA CUNOSTINA, bai pipirelea si gasca lui de HOTI., te dai grevist ma acum, tu si greva..., parnoia schizofreniei de o detii...marsss maa ... mama ta de  nemernic,  scu_rsura a societatii astea Romania mai esti .... , tu pleava si morisca fecalelor de le ingurgitezi rontaitor si clantanitor de acadele sugaciule, prinzi fluturi, prinzi licu_ricii tai arsi de lasi mereu scris, prinzi aer sufocatule, macanitoare retarda si imputita. Te freaca ridighea si nu sti dobitocule cum sa te bagi tu in seama, vezi-ti ba de mucii tai si minte ciu-ciu, gol, vid, zero, lepra nenorocita. Clanta  stricata esti tu, la cate CLANTE DAI TU si esti de sugaci sugactiva de servici infecta, TRANTORE. HOOOO..., CA AVEM SI DE TINE LEAC, VINE SI PENTRU SCOSI DIN CONTEXT SI DEZINFORMATORI SI IMBARLIGATORI OTRAVITI, VA VINE SI VOUA LISTA..., SA VEDETI CUM DATI CU SUBSEMNATUL LA CE ATI CREAT SI CREATI, SCOPUL VOSTRU..., VA VINE SI VOUA RANDUL ...

 Nu mai ai dinti in gura la cat esti de sugaci si sugativa  clantanitorule, te capsezi singur, ai trauma ta nemerinicule in paranoia schizofrenica de o detii, marss... la lada de gunoi a istoriei negre Oltchim.

CAZI IN RIDICULIZARILE TALE SI-TI INFIGI TARUSII IN TINE SINGUR, DOBITOCULE. BABUINUL SUFOCAT SI FARA NEURONI SI LIPSA SINAPSE, ESTI PREA INDOBITOCIT DE PAPUSOII SFORARI DE TE ASMUT CA UN HANDICAPAT CE NE DOVEDESTI ZILNIC....., ASTA ESTI.