Semneaza pentru desfiintarea unui tronson de cale ferata de la Titan Sud pana la Gara Catelu

aura

/ #31 Re:

2015-06-16 13:06

#5: Voicu Ion Valentin -  

locuiesc in cartierul 23 aug. de cand m-am nascut - de mic copil am asistat la accidente mortale care m-au si marcat. acum la randul meu am copii - unul de 9 ani care pt a ajunge la scoala, trebuie sa traverseze sina - este in clasa a 2-a si este nevoie de cineva pt a-l duce si a-l aduce de la scoala. cat despre mine, personal, cu cel mic de 7 luni nu pot ajunge la piata deoarece nu pot traversa cu carutul sina...hai sa spunem ca intr-un final dupa multa zgaltaiala il trec....dar sunt potiuni suprapuse de peste 60 cm inaltime - iar acolo nu pot lua carutul pe sus(singura).

anul trecut au fost accidente - de flux- si de folositoare nu este - pt ca exista un tren cu doar 2 vagoane - care nu sunt nici alea pe jumatate pline

nu sunt singura de aseata parere = toti din cartier doresc eliminarea acestui tronson - numai ca OAMENII NU STIU - NU SUNT INFORMATI...duminica a trecut mama pe acolo si a zis ca era un batranel - si datorita faptului ca era cu fiul meu (care e mai vorbaret si curios) a ajuns sa afle ce este cu acel cort.

eu personal am anuntat si la scoala profesoara sa anunte toti parntii din clasa si nu numai la noi la clasa - dar acel cort si acest link trebuie cunoscut de locuitori.

va multumesc de initiativa - si sper sa putem face asta cunoscuta - pt ca sunt ani de zile cand multi am incercat sa scriem si sa ne plangem de acest lucru.