Semneaza pentru desfiintarea unui tronson de cale ferata de la Titan Sud pana la Gara Catelu

În cartierul bucureştean .,,23 August”, pe Şoseaua Industriilor, Sectorul 3, există o cale ferată funcţională pentru puţinii călători din zona Olteniţei şi a comunelor limitrofe.

Sute de cetăţeni riverani sunt obligaţi să traverseze calea ferată, de o parte şi de alta a şoselei Industriilor, pentru a-şi duce copiii la unităţile de învăţământ şi pentru a merge la muncă. În plus, tronsonul căii ferate trece printr-o zonă rezidenţială, de-a lungul unei şosele înguste, chiar printre casele oamenilor. 

Anual, din cauza inexistenţei ,,pasajelor pietonale” ,se produc accidente tragice soldate cu moartea .

Învecinată cu această zonă este situată Gara Căţelu, în apropierea căreia trec două linii ale Regiei Autonome de Transport Bucureşti care ar putea prelua puţinii călători ai rutei Titan Sud ( Republica) – Olteniţa.     

Având în vedere că siguranţa cetăţenilor este mai presus de interesele operatorilor privaţi, Domnule Ministru, vă rugam să faceti demersurile necesare în urma semnăturilor anexate la cerere prin care solicităm desființarea căii ferate până la Gara Cățelu pe un traseu de 3 km. ( Titan Sud- Gara Cățelu).


Voicu Ion Valentin - Consilier Local Primaria Sectorului 3    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Voicu Ion Valentin - Consilier Local Primaria Sectorului 3 să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook