Semneaza pentru desfiintarea unui tronson de cale ferata de la Titan Sud pana la Gara Catelu
This comment has been removed by the author of the petition.
Am demarat aceasta campanie de strangere de semnaturi pentru ca am convingerea ca interesul cetatenilor trebuie sa ghideze activitatea oricarui reprezentant al administratiei locale sau centrale. Plecam de la o premiza foarte clara: din pacate, in fiecare an, din cauza acestui tronson de cale ferata se intampla accidente cumplite, care duc deseori la pierderea de vieti omenesti. Ori acest lucru nu poate continua. Acest tronson de cale ferata trebuie desfiintat, mai ales ca exista si alte alternative. Demersul meu va avea doua componente: promovarea unei petitii online si instalarea unui cort pentru strangerea de semnaturi. Cortul va fi instalat vineri, 12 iunie, pe Soseaua Industriilor, in fata statiei de metrou Republica. Am convingerea ca doar actionand impreuna, administratia publica alaturi de cetateni, putem schimba lucrurile. Invit asadar toti cetatenii Sectorului 3 sa ni se alature in acest demers, o simpla semnatura fiind de ajuns.
Faptele vorbesc , de cate voturi aveti nevoie ca sa scoateti calea ferata si de cat timp eu vad ca nu se intampla nik si mai ales ca boschetii sunt foarte mari si nici nu ai vizibilitate ok de a trece sina si cu atat mai mult la cimplex cand treci sina ai ocazia sa iti rupi ceva cazand pe acele pietre sunt patita am cazut cu bebelusul in brate iar iarna va garantez ca este treagic la tramversarea caii ferate,deci treceti la fapte cred ca tot cartierul vrea sa renunte 100% la acesta cale ferata si mai ales la gara de la republica ..........
Re:
este benefica unor oameni ce vin la servici si apoi merg acasa la familii ! nu mai fiti egoisti.
Re:
asigurati-va cand treceti pe acolo, ca trenul ala nu pica din cer si nici nu e mic ca sa nu-l vedeti !
Re:
in New York sau Tokyo si multe alte orase ale lumii exista metrouri suspendate ce trec prin fata ferestrelor , si e tot anul 2015 .
nu spun ca nu este un pericol , dar nu este singura cale ferata din lume ce trece pe langa case
mai multa tatentie si prudenta , ca sa te loveasca un trec care trece de 2 ori pe zi.. trebuie ori sa fii surd ori orb , ori prea aerian !
asigurati-va la trecerea liniilor ca nu vine nimic si nu se intampla nimic. e simplu .. locuitorii de pe calea grivitei ce ar mai trebui sa spuna ? eu aud zeci de trenuri pe zi lumina si noapte.
Re: Re:
Din cate am citit se vrea doar mutarea ei la 2-3 km! Deci nu vor fi afectati, poate ca se vor trezi cu 10 min mai devreme!
daca se va desfinta si va fi de la gara catelu sa va tineti pe ratb 102si 246 de buzunare plus de asta va fi super aglomerat pe aceste doua limii dupa ce ca a scos si din masini...parea mea.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Mama mea a decedat in urma unui accident suferit pe aceeasta cale ferata! Am copilul la gradinita , sint nevoit sa traversez acceasta cale ferata in fiecare zi traind trauma accidentului din 2012 .
Autoritatile ar trebui sa se autosesizeze.
| This discussion has been closed. |