Votati pentru mentinerea religiei in scoli


Musafir

/ #3266 Re: Re: Re: Re: Re: Re: celei scârbite de biserică

2015-03-06 16:33

#3257: Juliana - Re: Re: Re: Re: Re: celei scârbite de biserică  

 Vorbeşti de milioane de dolari date cultelor din toate sursele posibile în 22 de ani. Dar că numai Stadionul Naţional, care nu se poate întreţine decât cu greu, a cheltuit cu costuri de cinci ori mai mari decât în toate ţările europene dezvoltate o arenă care a costat un sfert de miliard de euro, nu spui nimic. Acolo este ok. Dacă nu se cheamă biserică, nu mă interesează. Şi curg datoriile pentru ceva ce nu ne putem permite.

Dar banii investiţi în biserici au mai atras de cel puţin 100 de ori bani de la enoriaşi şi sponsori şi că au făcut ceva, au restaurat monumente istorice, şi da, au construit biserici unde nu erau. Economic au creat locuri de muncă, pe care statul nu le face, dimpotrivă, le suprimă pe toate căile, s-au făcut investiţii, te asigur cu cele mai scăzute costuri din România, iar impactul fiscal a fost chiar pozitiv. Nu poţi aprecia acest lucru. 

Să vorbim şi de şpăgi şi evaziune fiscală, de jefuirea ţării, de distrugeri de multe mii de miliarde din avutul ţării, de contrabanda cu ..., şi cu.... şi de.. şi de...  Discutăm discuţii. Care văd că-ţi plac foarte mult. 

Ştiu, lucrurile se pot vedea din n planuri. De acolo de unde eşti, vezi doar prin crăpătura uşii.  

Oricum, pierdem inutil timpul. Recunoşti singură că vezi numai ce vrei tu. Abordare intelectuală de calibru, deschidere mare spre idei şi fapte noi!