Votati pentru mentinerea religiei in scoli


Musafir

/ #3248 Re: Re: Re: Re: celei scârbite de biserică

2015-03-06 07:11

#3242: Julina - Re: Re: Re: celei scârbite de biserică  

 Wrong. Absolvent în anii '80 a unei facultăţi din cadrul Academiei de Studii Economice. Când am fost - temporar - ateu. Căci lumea nu s-a născut cu noi, iar argumentarea ateismului este FIX aceeaşi, cu ceva nuanţe şi alt auditor. Aşa că, pentru mine este ceva déjà vu, trăit şi abandonat. Însemna moarte.

Eu însă L-am căutat pe Dumnezeu, L-am cercetat, nu L-am iscodit. Şi am descoperit viaţa.

Dacă îl cauţi cu sinceritate pe Dumnezeu, nu cu ură, Îl vei găsi şi vei recupera şi sufletul tău în demersul curăţirii inimii. Aşa am ajuns să cunosc Biserica şi să mă alături ei după 1990, când am vrut mai mult decât explicaţii ştiinţifice despre lume şi viaţă: căutam pe Dumnezeu cel viu şi personal. Şi după ani de zile de cercetare şi dorinţă puternică de adevăr, am primit răspunsurile în doar o săptămână.

Mi-a trebuit însă mulţi, mulţi ani ca să învăţ lucruri care astăzi se invaţă cu uşurinţă în şcoli. Iar apoi, a început reclădirea mea interioară şi dialogul cu Dumnezeu.

Iar Biserica nu a lăsat-o nici guvernele, nici intelectualii, nici oamenii în general. Ea este de origine divină. Din trupul Ei facem parte şi noi mirenii.

Dacă nu te simţi parte, eşti liberă să nu faci parte. Şi nu iau parte la niciun fel de cercetări materialiste care nu-mi aduc desluşiri spirituale. Căci de acestea am nevoie.