Votati pentru mentinerea religiei in scoli


Musafir

/ #2936

2015-01-29 15:16

Nimeni nu vede drama care se intampla in tara asta? Sunt un profesor de religie, care preda de 20 de ani, nu-mi fac griji ca voi ramane fara loc de munca, ma doare sufletul pentru aceasta decizie nedreapta. Ma simt ca acei oameni, carora le-au fost demolate casele si au fost mutati la bloc, din cauza aceasta li s-a pus pe inima si au murit.  Oare mai marii nostri s-au gandit si la noi? Simt ca imi este incatusat sufletul, cei de la CCR au dat dovada de o ingustime a mintii, s-au gandit cum se aplica hotararea lor?  Nu au luat in calcul, ca vor da batai de cap directorilor de scoli, ca nu e posibil sa se faca orarul in scoala cu prima si ultima ora de religie, in consecinta, nu se fac astfel 18 ore/ sapt. cat are norma un cadru didactic, oare  ce alternativa au acei copii pentru care hotarasc parintii sa faca altceva decat  ora de religie.

Nicio alta disciplina nu a creat atatea controverse ca ora de religie, din cauza ca incomodeaza pe multi existenta ei, moralitatea a devenit anormala in tara noastra, unde anormalul devine normal.

V-ati gandit ce drame ati creat in sufletul copiilor, care vor religie, iar parintii nu vor? Insa, sunt si altfel de situatii, copii adolescenti, care, fiind la o varsta dificila, nu vor religie, dar parintii sufera ca ai lor copii se indeparteaza de Dumnezeu.