Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #32416

2015-01-22 12:24

 

Şpârle şi şopârle, 22.01.2015 

 

 Şoc şi bombă în administraţia publică locală din Vâlcea!!! Doi primari de comună din imediata vecinătate a Râmnicului au fost cercetaţi sub aspectul săvârşirii unor fapte de corupţie. Deja, la Judecătoria Râmnicu Vâlcea s-au constituit două dosare penale de corupţie (Legea nr. 78/2000), în care sunt implicaţi cei doi primari, dar şi mai mulţi angajaţi ai instituţiilor publice respective. Cel mai probabil, dosarele NU au fost instrumentate de procurorii DNA, ci de procurorii de la Parchetul Vâlcea.

• Poliţiştii vâlceni i-au găsit banii lui Ştefan Prală, dispăruţi în seiful înecat. Este vorba despre 150.000 euro. De bucurie, Prală a donat toţi banii unei case de copii. O glumă.

• Clanul Spiru-Armand Ciobescu perseverează în seria de nereguli la societatea Oltchim. După mai mult de un an de când sunt la conducerea unor departamente importante ale Combinatului Chimic, cei doi nu s-au remarcat cu nimic în activitatea profesională. Singura „realizare” a clanului Ciobescu este folosirea frecventă a maşinii de serviciu de la Oltchim… în interes personal.

• De acum este sigur faptul că la şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Vâlcea, de la sfârşitul acestei luni, vicele bolşevic Dumitru Persu va fi schimbat din funcţie, după mai mult de şase ani de „dictatură”. Spre deosebire de alte cazuri similare de revocare, în situaţia lui Persu se va motiva acum că acesta sabotează sistematic activitatea din plenul şedinţelor CJ Vâlcea, prin încălcarea legii. Edecul Dumitru Persu poate fi acuzat de abuz în serviciu, deoarece îndeamnă la încălcarea deciziilor majorităţii din CJ Vâlcea, dar proferează şi repetate ameninţări la adresa prefectului Dumitru Cornoiu şi a consilierilor judeţeni ai PNL. În aceste condiţii, este legitimă schimbarea din funcţie a lui Persu, iar o eventuală atacare în contencios administrativ de către prefectul Dumitru Cornoiu a hotărârii Consiliului Judeţean Vâlcea de revocare nu mai are susţinere legală.

• Ipochimenul care i-a înregistrat pe cei care i-au dat o pâine albă să mănânce de-a lungul timpului trebuie exmatriculat din viaţa politică a judeţului Vâlcea. Caricatura masonică a abuzat de încrederea prietenilor săi, i-a înregistrat audio şi video în diferite ipostaze pentru a-i avea pe aceştia „la mână“. Un golan!

• Şefa conservatorilor vâlceni, Loredana Păunescu, se gândeşte din ce în ce mai serios să se retragă din politică. Proaspăt divorţată, Loredana şi-a găsit fericirea în braţele unui celebru jucător de poker. Vom reveni cu amănunte. Picante şi incendiare!