Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-01-22 07:43


CREANTELE OLTCHIM.

#32402 Re: Re: Re: Re: Re: S-a publicat lista completă a creditorilor Oltchim. Verificati daca sunteti pe l

2015-01-22 07:46

#32401: Max ... cine-o fi? :)) - Re: Re: Re: Re: S-a publicat lista completă a creditorilor Oltchim. Verificati daca sunteti pe lista 

 SALTINBANCULE, NU MAI  DEJECTA CA MINTI CONTINUUU AICI, SPURCACIUL SI SMIRGHELUL DE CURURI INFECTE, FUGAAA MARSI CU SCOATEREA TA DIN CONTEXT. TE BAGI CA MUSCA IN CANALIZARE DUPA CE-TI DEJECTAM NOI TOT, MIZERIILE CU CARE VREI TU SA NE INTOXICI SI ALTII CA TINE..., VA LASAM IN LATRINA VOASTRA INFECTA, SCALDARE PLACUTA.

ADEVARUL NU-L PRICEPI, CA NU AI TU DISCERNAMANT DE CEEA CE FACI.


Musafir

#32403 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-22 07:47

#32400: CREANTELE OLTCHIM. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Esti un mos prost, care crede doar el ce balmajeste. Mai apare fota cu injuraturi si va pupati in cur unul pe altul. Ce dracului sa copiez de la tine: prostia, dobitocia, indaratnicia? Tine-le tu, BOULE! 


Musafir

#32404 Re: Re: Re: Re: Re: Re: S-a publicat lista completă a creditorilor Oltchim. Verificati daca sunteti

2015-01-22 07:48

#32402: CREANTELE OLTCHIM. - Re: Re: Re: Re: Re: S-a publicat lista completă a creditorilor Oltchim. Verificati daca sunteti pe l 

 contextul, contextul, sa vina contexul, vreau context!!!! :))) Mai, cand iti zic ca esti paranoic , tu razi ca proasta in sat :))))

CREANTELE OLTCHIM.

#32405 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-22 07:49

#32403: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  BOULE NUMAI TU REVENDICI, EU TI-AM SPUS CA AM PUBLICAT, ASA CA HOITUL DIN TINE SI PRUTREZIMEA CASTRATA A SCOSULUI DIN CONTEXT ESTE PRAJIT LA TINE, NU VEI INTELEGE NICI CU REALITATEA FAPTELOR COMISE DE TINE SI MULTI ALTII CA TINE, CINE ESTI SI CE MIZERIE INFECTA TRAIESTI.

 SUGACIULE, SUGATIVA, SALTINBANCULE, SALBATICULE, NUMELE TAU SI FAPTELE PE CARE LE-AI COMIS SUNT LA VEDERE, ESTI UN CACAT SPURCAT SI MIZERABIL DOVEDIT PRIN TOT CEEA CE AI COMIS..... AI IMBARLIGAT LUMEA AIUREA SI TE OCUPI CU FAPTE NEMERNICE SI CONDAMNABILE ORICAND,

CREANTELE OLTCHIM.

#32406 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: S-a publicat lista completă a creditorilor Oltchim. Verificati daca sunt

2015-01-22 07:53

#32404: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: S-a publicat lista completă a creditorilor Oltchim. Verificati daca sunteti  

 SA NU FI CUMVA MORT DE CIUDA SI CU SCOSUL DIN CONTEXT VEI RAMANE INECAT DE PROPRIA MINCIUNA SCOASA DIN CONTEXT, PAPA TOT, POFTA BUNA....

SA NU MAI SPURCI TU, MINTI SI ALTE FAPTE COMISE DE VOI...., SALARIILE  TOTATE CREANTELE VIN NEMERNICULE.

SORCOVA...

CREANTELE OLTCHIM., CREANTELE OLTCHIM., CREANTELE OLTCHIM.,CREANTELE OLTCHIM.  ,CREANTELE OLTCHIM.,CREANTELE OLTCHIM ,CREANTELE OLTCHIM........CREANTELE OLTCHIM.


Musafir

#32407 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-22 08:11

#32405: CREANTELE OLTCHIM. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Coaie, daca te-ai musca de mana, ai muri instantaneu, la ce venin ai in tine. Mori de ciuda baaaa, ca ti se da periodic peste bot. Frustratule! 


Musafir

#32408

2015-01-22 08:13

Retardel, tu imbarligi oamenii, cu cacaturile tale SCOASE DIN CONTEXT! SALBATICULE, esti verzet! Oricum, nici dracul nu te crede.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-01-22 08:54



Musafir

#32410 Liviu Pop a făcut apel la disponibilizaţi să renunţe la manifestatii ... sa nu "fuga" investitorii.

2015-01-22 09:27

https://www.youtube.com/watch?v=gmC-pmEP9B0

VIDEO  Disponibilizaţii de la Oltchim, protest în timpul vizitei ministrului pentru Dialog Social. Liviu Pop îi anunţă pe vâlceni că se întorc investitorii chinezi.

21 ianuarie 2015, 22:04
de Irina Rîpan


100 de persoane au scandat lozinci antiguvernamentale în timpul vizitei ministrului pentru Dialog Social, Liviu Pop, în Râmnicu Vâlcea. În ciuda protestului, ministrul Pop ţinut să le dea vâlcenilor o veste bună: un consorţiu din China a depus o scrisoare de intenţie pentru Oltchim.

Ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop, s-a întâlnit miercuri după-amiază, la sediul Prefecturii Vâlcea, cu liderii sindicali din Oltchim şi disponibilizaţii din combinat, care sunt nemulţumiţi că nici până în prezent nu şi-au primit salariile compensatorii, deşi au trecut 18 luni de când au fost concediaţi.   

Ministrul pentru Dialog Social le-a comunicat celor prezenţi la întâlnire că administratorii judiciari vor prezenta planul de reoganizare şi modul cum vor fi achitate datoriile şi salariile compensatorii în februarie.

Săptămâna viitoare îmi doresc să avem o discuţie cu domnul ministru Tudose (n.r. - Mihai Tudose, ministrul Economiei),  pentru că administratorul judiciar s-a angajat prin protocol ca până cel târziu în data de 5 februarie să comunice clar planul de reorganizare, eşalonarea şi cum se face plata datoriilor şi a plăţilor restante pentru cei care au fost disponibilizaţi”, a spus Liviu Pop.   

Ministrul pentru Dialog Social a afirmat în timpul vizitei la Râmnicu Vâlcea că investitorii din China sunt în continuare interesaţi de combiantul Oltchim.   
“Înainte de a ajunge la Râmnicu Vâlcea, am avut o discuţie cu domnul ministru Tudose, cu care discut zilnic acest subiect.  La nivelul Ministerului există o scrisoare de intenţie clară, transmisă zilele acestea, din partea unui consorţiu din China, care este direct interesat de Oltchim. Asta este vestea bună pentru noi, pentru că am încercat privatizarea şi nu am reuşit din păcate să avem un ofertant”, a declarat ministrul Liviu Pop.  

Aproximativ 100 de disponibilizaţi de la Oltchim l-au asteptat pe ministrul pentru Dialog Social în faţa Prefecturii Vâlcea.  
Pentru a-i evita, ministrul pentru Dialog Social a ajuns în Prefectură prin sediul Consiliului Judeţean.

Disponibilizaţii au scandat lozinci antiguvernamentale, supăraţi că de aproape doi ani aşteaptă plata salariilor compensatorii.

În urma protestului, ministrul Liviu Pop a făcut apel la disponibilizaţi să renunţe la astfel de manifestări întrucât îi pot speria pe investitori. 


Citeste mai mult: adev.ro/nijoax

 

invatamantul primar

#32411

2015-01-22 10:55

verbele folosite la persoana a ll-a ,singular ,care au terminatia "i"(ex.:a fi,a sti, a scrie...)se  scriu ,fara exceptie ,folosind  doi  "i" Am  citat din memorie


Musafir

#32412 ADEVAR SAU PROVOCARE?

2015-01-22 11:49

Oltchim: Când își vor primi muncitorii disponibilizați salariile compensatorii

de Avram Eliza 22 ianuarie 2015

Ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop, le-a promis muncitorilor disponibilizați de la combinatul chimic Oltchim că își vor primi salariile compensatorii până la începutul lunii februarie.

Oamenii nu și-au primit banii de 18 luni.

 

Pop le-a mai promis muncitorilor de la Oltchim că Executivul vrea să salveze combinatul prin privatizare și a anunțat că există un consorțiu chinez interesat de preluarea companiei.

http://www.romanialibera.ro/societate/munca/pop

CORECT SI IN DEX-URI ESTE SCRI.
Musafir

#32413 Re:

2015-01-22 12:06

#32411: invatamantul primar -  

 Da, se invata gresit de catre niste cadre didactice neinstruite si precum am mai scris s-a luat la bascalie limba romana. Se pare ca intri in contradictie cu dex-ul si uite ce arata el:

http://dexonline.ro/definitie/scri

SCRI vb. IV v. scrie.
Sursa: DEX '09 (2009) 

SCRI vb. IV v. scrie.
Sursa: DEX '98 (1998)

iar scrii cu doi ii este considerat din popor si trecut ca argou in multe alte astfel de manuale ale limbii si literaturii romane, aceasta formula de adresare nerecunoscuta nici  de Academia de Limba si Literatura Romana decat ca forma din popor (argou).

 

Fonologia limbii române

http://ro.wikipedia.org/wiki/Fonologia_limbii_rom%C3%A2ne

 

CREANTELE OLTCHIM.
Musafir

#32414 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-22 12:13

#32407: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Maimutaritule, la cat ai luat tu in bot la propriu, nu la figurat, mai ai tupeul sa-mi scri mie si colegilor ce ai tu infect in gura primit de la noi toti si esti atat de toxic incat iti iese prin pielea aia nespalata si infecta de atata jeg cat ai stratul de nesimtit, ati fost si mereu sunteti pusi la zid, indiferent din ce latura vi sau apartii...., esti decazut definitiv pe limba si botul tau infect plin de laturi, pentru toate faptele comise de tine si altii ca tine scosi din context si muuulte alte nemernicii comise de voi. Nu va e maaaaa rusine nesimtitilor, cat ati fost tolerati si va ocupati de mizerii si alte fapte care sunt comise de voi, cu participarea voastra si faptele nemernice create de voi. Ai luat si iei mereu in bot sugaciule, sugativa, linge bine....

SORCOVA...

CREANTELE OLTCHIM., CREANTELE OLTCHIM., CREANTELE OLTCHIM.,CREANTELE OLTCHIM.  ,CREANTELE OLTCHIM.,CREANTELE OLTCHIM ,CREANTELE OLTCHIM........CREANTELE OLTCHIM.

CREANTELE OLTCHIM.

#32415 Mituiţii de la Oltchim vor să fie din nou mituiţi?

2015-01-22 12:21

Mituiţii de la Oltchim vor să fie din nou mituiţi?

Maramureşeanul prezent la toate televiziunile şi care este, recunosc, un maestru al vorbelor, a venit la Râmnicu Vâlcea. Cine, Liviu Pop. Sincer, nu-mi place personajul dar nici nu-mi displace. Era printre puţinii pesedaci care venea la B1 şi rezista fiind încăierat la greu de băsişti, pe vremea când B1 era Antena3 în oglindă.

A venit la Vâlcea să le spună ceva ălora care se vaietă de un an jumate, ăia de la Oltchim. Sincer, nu empatizez deloc cu ei. Dintr-un simplu motiv.

Acum 5 ani, când Roibu le mărea salariile, toţi ştiau că Oltchimul merge pe pierdere. Atunci de ce nu au mustăcit, de ce nu au pus întrebări, de ce nu li s-a părut nimic ilogic? Păi într-o firmă privată, economia simplă te învaţă că, atunci când scade producţia, patronatul reduce costurile şi face chiar concedieri sau scade lefurile. La Oltchim a fost pe dos, lunar se înregistrau pierderi, producţia scădea dar lefurile creşteau. Toţi au tăcut dar orice om cu scaun la cap ştia că la un moment dat totul se va prăbuşi, pentru că nu era sustenabil, era un balon de săpun care se umfla lunar…

Ce au însemnat acele măriri de salarii? DEX-ul are o explicaţie clară pentru asta – mituire. Au fost mituţi să tacă. Dar le-a convenit al dracu treaba asta, până când combinatul a făcut fâââs. Acum disponibilizaţii spun că nu au perspective de viaţă. Păi atunci, când leafa le era crescută artificial, pe datorii,  s-au gândit la asta? Deloc.

Aşa că nu îmi pare rău de ei.

Sunt mituiţii cărora le dispare la un moment dar mituiorul şi sunt nevoiţi să se trezească la realitate. Ce vor acum? Un nou mituitor? De ce îi cer bani lui Ponta? Să plătească din bugetul naţional, adică din banii mei? Păi eu am făcut datoriile combinatului?

Ei le-au făcut, ei au tăcut, atunci să fie sănătoşi, iar dacă prin absurd, Ponta le va da vreun ban din buget, eu mă duc primul la Bruxelles şi reclam acest guvern, pentru faptul că îmi ia bani să plătească datoriile făcute de un mituitor şi nişte mituiţi.

Aşa că Pop, la Râmnicu Vâlcea le-a spus ce era de spus. Răspunsurile le vor primi de la administratorii judiciari, nu de la Ponta.


Musafir

#32416

2015-01-22 12:24

 

Şpârle şi şopârle, 22.01.2015 

 

 Şoc şi bombă în administraţia publică locală din Vâlcea!!! Doi primari de comună din imediata vecinătate a Râmnicului au fost cercetaţi sub aspectul săvârşirii unor fapte de corupţie. Deja, la Judecătoria Râmnicu Vâlcea s-au constituit două dosare penale de corupţie (Legea nr. 78/2000), în care sunt implicaţi cei doi primari, dar şi mai mulţi angajaţi ai instituţiilor publice respective. Cel mai probabil, dosarele NU au fost instrumentate de procurorii DNA, ci de procurorii de la Parchetul Vâlcea.

• Poliţiştii vâlceni i-au găsit banii lui Ştefan Prală, dispăruţi în seiful înecat. Este vorba despre 150.000 euro. De bucurie, Prală a donat toţi banii unei case de copii. O glumă.

• Clanul Spiru-Armand Ciobescu perseverează în seria de nereguli la societatea Oltchim. După mai mult de un an de când sunt la conducerea unor departamente importante ale Combinatului Chimic, cei doi nu s-au remarcat cu nimic în activitatea profesională. Singura „realizare” a clanului Ciobescu este folosirea frecventă a maşinii de serviciu de la Oltchim… în interes personal.

• De acum este sigur faptul că la şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Vâlcea, de la sfârşitul acestei luni, vicele bolşevic Dumitru Persu va fi schimbat din funcţie, după mai mult de şase ani de „dictatură”. Spre deosebire de alte cazuri similare de revocare, în situaţia lui Persu se va motiva acum că acesta sabotează sistematic activitatea din plenul şedinţelor CJ Vâlcea, prin încălcarea legii. Edecul Dumitru Persu poate fi acuzat de abuz în serviciu, deoarece îndeamnă la încălcarea deciziilor majorităţii din CJ Vâlcea, dar proferează şi repetate ameninţări la adresa prefectului Dumitru Cornoiu şi a consilierilor judeţeni ai PNL. În aceste condiţii, este legitimă schimbarea din funcţie a lui Persu, iar o eventuală atacare în contencios administrativ de către prefectul Dumitru Cornoiu a hotărârii Consiliului Judeţean Vâlcea de revocare nu mai are susţinere legală.

• Ipochimenul care i-a înregistrat pe cei care i-au dat o pâine albă să mănânce de-a lungul timpului trebuie exmatriculat din viaţa politică a judeţului Vâlcea. Caricatura masonică a abuzat de încrederea prietenilor săi, i-a înregistrat audio şi video în diferite ipostaze pentru a-i avea pe aceştia „la mână“. Un golan!

• Şefa conservatorilor vâlceni, Loredana Păunescu, se gândeşte din ce în ce mai serios să se retragă din politică. Proaspăt divorţată, Loredana şi-a găsit fericirea în braţele unui celebru jucător de poker. Vom reveni cu amănunte. Picante şi incendiare!

CREANTELE OLTCHIM.

#32417 Oltchim: Când își vor primi muncitorii disponibilizați salariile compensatorii

2015-01-22 12:25

Oltchim: Când își vor primi muncitorii disponibilizați salariile compensatorii

Ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop, le-a promis muncitorilor disponibilizați de la combinatul chimic Oltchim că își vor primi salariile compensatorii până la începutul lunii februarie.

Oamenii nu și-au primit banii de 18 luni.

Pop le-a mai promis muncitorilor de la Oltchim că Executivul vrea să salveze combinatul prin privatizare și a anunțat că există un consorțiu chinez interesat de preluarea companiei.

CREANTELE OLTCHIM.

#32418 VIDEO Disponibilizaţii de la Oltchim, protest în timpul vizitei ministrului pentru Dialog Social. L

2015-01-22 12:26

VIDEO  Disponibilizaţii de la Oltchim, protest în timpul vizitei ministrului pentru Dialog Social. Liviu Pop îi anunţă pe vâlceni că se întorc investitorii chinezi

adevarul.ro • miercuri, 21 ianuarie 2015, 23:53

Ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop, s-a întâlnit miercuri după-amiază, la sediul Prefecturii Vâlcea, cu liderii sindicali din Oltchim şi disponibilizaţii din combinat, care sunt nemulţumiţi că nici până în prezent nu şi-au primit salariile compensatorii, deşi au trecut 18 luni de când au fost concediaţi. 

 

Ministrul pentru Dialog Social le-a comunicat celor prezenţi la întâlnire că administratorii judiciari vor prezenta planul de reoganizare şi modul cum vor fi achitate datoriile şi salariile compensatorii în februarie. 

 

„Săptămâna viitoare îmi doresc să avem o discuţie cu domnul ministru Tudose (n.r.-Mihai Tudose, ministrul Economiei),  pentru că administratorul judiciar s-a angajat prin protocol ca până cel târziu în data de 5 februarie să comunice clar planul de reorganizare, eşalonarea şi cum se face plata datoriilor şi a plăţilor restante pentru cei care au fost disponibilizaţi”, a spus Liviu Pop. 

 

Ministrul pentru Dialog Social a afirmat în timpul vizitei la Râmnicu Vâlcea că investitorii din China sunt în continuare interesaţi de combiantul Oltchim. 

 

“Înainte de a ajunge la Râmnicu Vâlcea, am avut o discuţie cu domnul ministru Tudose, cu care discut zilnic acest subiect.  La nivelul Ministerului există o scrisoare de intenţie clară, transmisă zilele acestea, din partea unui consorţiu din China, care este direct interesat de Oltchim. Asta este vestea bună pentru noi, pentru că am încercat privatizarea şi nu am reuşit din păcate să avem un ofertant”, a declarat ministrul Liviu Pop.

 

Aproximativ 100 de disponibilizaţi de la Oltchim l-au asteptat pe ministrul pentru Dialog Social în faţa Prefecturii Vâlcea.  Pentru a-i evita, ministrul pentru Dialog Social a ajuns în Prefectură prin sediul Consiliului Judeţean. Disponibilizaţii au scandat lozinci antiguvernamentale, supăraţi că de aproape doi ani aşteaptă plata salariilor compensatorii. În urma protestului, ministrul Liviu Pop a făcut apel la disponibilizaţi să renunţe la astfel de manifestări întrucât îi pot speria pe investitori. 

https://www.youtube.com/

Sursa: adevarul.ro

CREANTELE OLTCHIM.

#32419 Liviu Pop: Angajații Oltchim disponibilizați vor primi răspuns pe tema plăților compensatorii până p

2015-01-22 12:28

Liviu Pop: Angajații Oltchim disponibilizați vor primi răspuns pe tema plăților compensatorii până pe 5 februarie

Liviu Pop, ministrul delegat pentru Dialog Social,a declarat miercuri, că angajații disponibilizați de la Oltchim vor primi un raspuns pe tema plății salariilor compensatorii până pe data de 5 februarie.

"Problema disponibilizaților de la Oltchim este cunoscută de Guvernul României. Există un protocol însă realizat de administratorul judiciar al combinatului, ce va fi publicat până în 5 februarie, în care este prevăzut planul de reorganizare a combinatului, dar și plata datoriilor pe care le are societatea. Asta include și datoriile către cei 1.000 de disponibilizați din anul 2013. Oamenii vor fi deci informați cât de curând despre cum vor fi acordate aceste plăți", a precizat Liviu Pop.

 

1.000 de salariați ai Oltchim au fost disponibilizați, în vara anului 2013, într-un proiect de restructurare a combinatului.

 

Aproximativ 100 de disponibilizați de la Oltchim au protestat, miercuri seară, în fața Prefecturii din Râmnicu Vâlcea cerând salariile promise în urmă cu doi ani când au fost concediați de la combinatul chimic.

 

El a anunțat și faptul că există o scrisoare de intenție din partea unui consorțiu chinez interesat de preluarea combinatului vâlcean.

 

"Înainte de a ajunge la Râmnicu Vâlcea, m-am întâlnit cu domnul ministru Tudose (Mihai Tudose, ministrul Economiei, Comerțului și Turismului — n.r.), care m-a informat că există o scrisoare de intenție din partea unui consorțiu chinez interesat de preluarea combinatului. Mai multe detalii va oferi domnul ministru", a spus Liviu Pop.

 

În sediul Prefecturii, o delegație a protestatarilor împreună cu liderii de sindicat ai Oltchim, ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop, și prefectul județului, Dumitru Cornoiu, au avut o rundă de discuții pe tema drepturilor bănești ce se cuvin disponibilizaților de la Oltchim.

 

Oltchim, cel mai mare agent economic din județul Vâlcea, se află de doi ani în procedură de insolvență și a trecut prin mai multe etape eșuate de privatizare.

Protestatarii au scandat lozinci antiguvernamentale și au cerut soluții și răspunsuri concrete cu privire la plățile compensatorii.


Musafir

#32420 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-22 13:41

#32414: CREANTELE OLTCHIM. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Baaa, dar tu nu esti deloc in apele tale. Poate medicamentele ce le iei sunr expirate, poate sunt prea putine. Loooosere, esti pierdut in spatiu. Ba BOULE, tu nu vezi ca te certi cu toti? Asta nu iti spune nimic??? Baaaa, esti un IMBECIL NOTORIU, CAZ DE STUDIAT LA SOCOLA. MARS POTAIE BATRANA! 


Musafir

#32421 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-22 13:45

#32414: CREANTELE OLTCHIM. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tolerat ai fost tu de roibu, pana i s-a luat de tine si ti-a dat un sut in cur si o flegma in ochi, bosorogule! Acum ragai imbecilitati cat casa pe aici si ti se bulbuca ochii de nervi. Sceleratule, mars la groapa de gunoi, betiv batran, ca rad toti vecinii de tine, blegovane.

CREANTELE OLTCHIM.
Musafir

#32422 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-22 13:48

#32420: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 PAPAGALULE, Tu te certi maimutoiule cu toti prin scoaterea din context care este boala grea.... Nu sti, nu cunosti si mai vi si cu aberatii scoase din context, nu-ti este un strop de jena asa, ca la cata nesimtire ai...., eheeee, straturi de nesimtit esti.

CREANTELE OLTCHIM.

#32423 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-22 13:51

#32421: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  PENTRU INFORMATIA TA ROIBU NU A DAT AFARA PE NIMENI, IAR PE CEI DE AU FOST DATI AFARA SUNT BETIVII, HOTII SI HAHALERELE CONFORM CU CCM, CARE NU AVEAU CE CAUTA IN OLTCHIM IAR ACUM SUNT COCOTATI TOTI ACOLO SI BAGATI CU DE-A PILA PESTE TOT.

 ???????????????? Vezi cand spun eu ca esti SCOS DIN CONTEXT SI PROST CA NOAPTEA SI CEATA IN SCAFARLIA TA, ASTA SE ADEVERESTE DIN CEEA CE SCRI, NICI NU CUNOSTI, SCOTI DIN CONTEXT SI BAGI STRAMBE SI AIURELI. ESTI UN PACALIT A VIETII PE CARE O TRAIESTI, ESCROC SI TAMP PRECUM NE ARATI ZILNIC AICI PE PETITIE SI PESTE TOT CU SCOATEREA TA DIN CONTEXT, ARUNCI CU LATURI SI NU STI CU CINE SAU LA CINE TE ADRESEZI, INSA ITI PLACE SI SCOTI DIN CONTEXT SA ARUNCI CU LATURI IN FATASMAGORIILE CARE LE PORTI CU GRIJE SI PROSTIE IN CAPATANA AIA VIDA DE-I SPUI TU CAP, INSA ESTI DECAPITAT DE FOARTE MULT TIMP SI E PACLA DE PROSTIE LA TINE, DAI DOVADA FIIND OBOSITUL VIETII SI CRETINISMUL PE CARE-L PORTI CU STOICISM, VIATA TA ESTE TRAITA DEGEABA SI ESTI SINUCIGASUL VIETII TALE.

BINE ITI SCRIA COLEGUL CA ESTI TALIBAN SI KAMIKAZE, TE ARUNCI SINGUR IN AER SI MORI PE LIMBA TA CEL DE ESTI SCOS DIN CONTEXT.


Musafir

#32424 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-22 14:00

#32422: CREANTELE OLTCHIM. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Besi ma cu scosul tau din context. Ai gasit o jucarie nous si stai toata ziua cu ea in gura. O sa ti-o iei peste bot cu creantele, cum ti-ai luat toata viata.


Musafir

#32425 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-22 14:02

#32423: CREANTELE OLTCHIM. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Trebuia da te dea afara ma Ț, ca tare le mai sugeai la sticla, trageai chiulul si imbarligai lumea. Asa, o freci aiurea pe aici.