Votati pentru mentinerea religiei in scoli


Musafir

/ #2752

2015-01-20 04:14

câte clădiri nu se construiesc inutil în România ,care stau gole cu 2 ,3 birouri ,trei funcționari și o secretară,v-ați pus vreodată întrebarea ?câte parcuri în ghilimele pentru copii nu s-au construit pe bani grei și nouă ni se aruncă în ochi că se construiesc biserici prea multe în comparație cu școli sau spitale. păi cine gestionează banii prost? măcar biserica face ceva cu banii care îi câștigă dar ministerul sănătății e campion la evaporat bani, miliarde de euro pe cardurile de sănătate păi mai bine făceau spitale. ne-au întrebat pe noi oamenii de rând ce vrem ?carduri sau spitale?la câți bani primește de la asigurați???ei zic că scapă de evaziune adică de furat bani,deci recunosc că se fură bani la greu, și au găsit soluția cardurile,să vedeți că nu se va opri mafia nici așa. câte afaceri nu se fac cu firmele de vaccinuri. cât costă un vaccin ?peste 200 lei fiola și se cumpără milioane de vaccinuri anual fără să întrebe opinia publică,bani grei,din fonduri de stat și oamenii nu se vaccinează că nu vor.ministerul învățământului la fel.

păi mai fac românii copiii ca să se construiască școli?că eu știu că multe școli s-au închis din lipsă de copii pe timpul lui Boc și Băsescu. tot atunci s-au închis spitale din lipsă de bolnavi ați uitat?

uite așa vom fi prostiți de cine fură. ca să se acopere ne îndreaptă atenția în alte direcții.  unde sunt banii de la ministerul sănătății? concret nu vedem nimic nici spitale nici bani.

apoi rovigneta taxa de drumuri unde sunt banii ce drumuri avem?

apoi asigurările imobilelor unde se duc banii?