Votati pentru mentinerea religiei in scoli


Musafir

/ #1040

2014-11-19 14:20

SI NOI ADULTII, vrem sa avem in tara noastra, pentru copii nostrii, pentru semenii nostrii, o liniste, o credinta, o pace! Credinta noastra pe care am mostenit-o de la inaintasii nostrii si au mucenicit pentru ea! NU SUNTEM NISTE CARPE! Pamantul acesta este spalat cu sange, a dat atatia sfinti! NU SUNTEM AI NIMANUI SI NU VREM SA NI SE STIRBEASCA ceea ce a mostenit mai de pret poporul nostru, si anume CREDINTA NOASTRA, CONTRUIND pentru un popor crestin ortodox, IN LOC DE CASTIGURI DUHOVNICESTI, SCAPARI REGRETABILE SPRE TOT FELUL ALEGERI GRESITE SI FOARTE GREU DE VINDECAT APOI.
AVEM NEVOILE NOASTRE SPIRUTALE, PENTRU FAMILIA NOASTRA, PENTRU CASA NOASTRA, PENTRU COPIII, TINERII SI BATRANII NOSTRII, PENTRU COMUNITATEA NOASTRA, PENTRU TARA NOASTRA, PENTRU SATUL SI ORASUL IN CARE LOCUIM SI TRAIM!

Copii care nu au parinti, cu deficiente sau cu tot felul de probleme familiale, daca nici in scoala nu mai invata de Dumnezeu, apoi unde?
Ei nu sunt suflete? Cum ingrijim de sufletele lor?
Cu ce anume hranim sufletele lor si ale copiilor nostri? Cu ce si cum vindecam neputintele, patimile si limitarile noastre, ale fiecaruia, omenesti? Raman aceia si practic noi toti de altfel, prada cui? mediei si strazii? Suntem datori fata de noi insine, fata de Dumnezeu, sa ne ingrijim de ei si de sufletul nostru si sa le oferim tot ce a cunoscut si a mostenit neamul nostru mai bun!
VREM SA NE MANTUIM SUFLETELE! Domnul Insasi spune sa nu luam in desert numele SAU.