Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #23768 Nu uitati prefectul sfideaza legea si disponibilizatii

2014-07-14 08:28

FOTO: Prefectul de Vâlcea i-a sfidat pe foştii angajaţi ai Oltchim

http://www.voceavalcii.ro/2014051221351/FOTO-Prefectul-de-Valcea-i-a-sfidat-pe-fostii-angajati-ai-Oltchim.html

STATUL ROMAN TREBUIE SA-SI ACHITE DATORIILE SALARIALE.

 

CE SCOP AU ACESTE INTRUNIRI? SA REPETAM INTALNIRI DIN 2013 SI SA INCEAPA VANCEA SA CASTE DE PLICTISEALA?

VREM NUME SI PRENUME CINE REPREZINTA SALARIATII SI SALARIATII DISPONIBILIZATI LA MASA CREDALA  SI TOATE INTALNIRILE PE TEME SALARIALE..

NU AU VOIE SA INCURCE SCOPUL INTERESELOR OLTCHIM CU SCOPUL PRIORITATII ACHITARII BANILOR, ACESTIA DIN URMA FIIND DE DECIZIE PRIN LEGE A ACHITA.

Stie el/ea de legile astea? A adus la cunostinta salariatilor si salariatilor disponibilizati, tuturor celor ~3300, un comunicat legal catre noi????

 


Legea 85/2006

Art. 3.

Al. 20. reorganizarea judiciara este procedura ce se aplica debitorului, persoana juridica, in vederea achitarii datoriilor acestuia, conform programului de plata a creantelor. Procedura de reorganizare presupune intocmirea, aprobarea, implementarea si respectarea unui plan, numit plan de reorganizare, care poate sa prevada, impreuna sau separat:
a) restructurarea operationala si/sau financiara a debitorului;
b) restructurarea corporativa prin modificarea structurii de capital social; c) restrangerea activitatii prin lichidarea unor bunuri din averea debitorului;


CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:

Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.

Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

ATENTIE! PLATILE SALARIALE ALE TUTUROR, SALARIATI SI DISPONIBILIZATI (PLATI SALARIALE COMPENSATORII) = > CREDITORI PRIVILEGIATI.  ANGAJATORUL ACHITA URGENT!!!

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.


Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."

 

DE CE S-AU INCHIS USILE SI DISPONIBILIZATII CA SALARIATI IN CONTINUARE PANA LA STINGEREA LITIGIULUI DE MUNCA N-AU AVUT ACCES LA DISCUTII SI S-A LUCRAT CU SECRETOMANIE SI INDOLENTA FATA DE EI, PRESA NEPARTICIPANAD, DOAR PENTRU CATE-VA MINUTE DE POZE?????

ATENTIE! NU SINDICAT CI PERSOANELE REPREZENTATIVE LA NIVEL DE SALARIATI SI SALARIATI DISPOINIBILIZATI!!!

http://i.imgur.com/jYk3cyd.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LA FIECARE INTALNIRE OFICIALA SUNT SEMNATE PROCESE VERBALE SI DIVERSE ACTE.

Un pic de tămâie la capul mortului, Oltchim!

http://www.criterii.ro/index.php/en/valcea/10288-un-pic-de-tamaie-la-capul-mortului-oltchim


http://www.criterii.ro/images/poze/Comisia%20de%20Dialog.JPG...