Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #21702 Politica pumnului in gura? Cititi ce se comenta in 4 septembrie 2012. A avut dreptate?

2014-06-06 20:56

#93: Tiberiu Popa - Politica pumnului in gura

#93 Politica pumnului in gura

2012-09-04 20:26

Desi de patru ani Oltchim nu mai are sursa de materii prime, nu a murit. Toti cei care cunosc Oltchim stiu ca nu poate muri atata timp cat produce.

Vulpescu stia ca Oltchim mai rezista si de aceea a oprit alimentarea cu energie electrica a Combinatului, a oprit alimentarea cu gaze naturale, urmeaza apa potabila si a obligat toate companiile de stat sa blocheze Oltchim prin orice mijloace (vezi cum SALROM a uimit BCR-Erste cu inversunarea cu care a dorit/cerut/fortzat blocarea conturilor Oltchim ... cei de la BCR s-au adresat guvernului crezand ca SALROM saboteaza statul, fara sa stie ca exact in inima statului este sabotorul).

Doar asa Vulpescu va fi sigur ca Oltchim isi va da ultima suflare si nimeni nu se va mai chinui sa intrebe ceva despre un mort.

Ei sunt acum la putere si ei cred ca pot sa fure tot. Nu ne lasam ! Fiti solidari unul cu altul. Pe fiecare in parte ne pot umili si infrange, pe toti - NU ! Asa cum ei ataca in gasca (Ponta-Chitoiu-Vulpescu) asa sa fim si noi o singura voce !